Νεκρός στο Μάτι ο pastry chef Παναγιώτης Κοκκινίδης

Νεκροί μαζί του και τέσσερα μέλη της οικογένειάς του.

Με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ενημέρωσε για τον τραγικό χαμό του σεφ- μέλους της Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του στην πυρκαγιά στο Μάτι.
Φωτογραφίες: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

 

Ο Παναγιώτης Κοκκινίδης, γεννημένος τον Οκτώβριο του 1979 ήταν ένας διακεκριμένος ζαχαροπλάστης ο οποίος το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην εταιρεία catering Άρια Γεύσεων. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας και είχε συμμετάσχει σε πολλές κλαδικές εκθέσεις, όπου παρουσίασε τη δουλειά του.

Η επίσημη σελίδα «Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος» στο facebook αναφέρει:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα…

Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….».

Ο Παναγιώτης Κοκκινίδης (πρώτος από δεξιά) με συναδέλφους του. Δίπλα του ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Τάσος Πρωτοψάλτης.

 

Ο Παναγιώτης Κοκκινίδης σε κλαδική έκθεση παρουσιάζει τη δουλειά του.

 

Με συναδέλφους του, στο κέντρο, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές.
You might also like