Ανακοινώθηκε το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens

Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27-30 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Tο Taste Festivals, η διεθνής πλατφόρμα γαστρονομικών φεστιβάλ, που δραστηριοποιείται σε 20 και πλέον μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη- και ειδικά σε εμβληματικά γαστρονομικά spots όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ κ.ά.- έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με τη διοργάνωση του Taste Of Athens.

Το φεστιβάλ θα διοργανωθεί το διάστημα 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- ΚΠΙΣΝ (Ξέφωτο). Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, υποδεχόμαστε στο εμβληματικό ΚΠΙΣΝ το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας! Το Taste of Athens ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης και καλεί τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από κοντά μέσα από διαδραστικές εμπειρίες. Από μαθήματα μαγειρικής υπό την καθοδήγηση διάσημων σεφ μέχρι οινογευσίες και σεμινάρια παρασκευής κοκτέιλ, το Taste of Athens προσφέρει στο κοινό μια πλήρη γκάμα εμπειριών που εμπνέουν, εκπαιδεύουν και ενθουσιάζουν. Απολαύστε την χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς πικνίκ που θα σηματοδοτήσει το τέλος του καλοκαιριού στο ημερολόγιο των απανταχού foodies”

Μεταξύ των σεφ που θα συμμετέχουν περιλαμβάνονται οι : Άρης Βεζενές (BirdmanVezené), Δημήτρης Κατριβέσης  (Fuga), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC), Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar), Γιάννης Λουκάκος (Ψωμί & Αλάτι) κ.ά. Κάθε εστιατόριο θα συμμετέχει με μενού 3-4 πιάτων.

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ χωρίζεται σε δύο 4ωρα slots, από τις 12:00 έως τις 16:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00. Το πρόγραμμα ξεκινάει την Πέμπτη 27/9, στις 18:00 με opening party. Το κάθε εισιτήριο εξασφαλίζει την είσοδο στο φεστιβάλ για ένα slot και η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του website και του δικτύου της Viva. Θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση και στην είσοδο της διοργάνωσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά κάτω των 6 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα κάτοχο εισιτηρίου καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Εισιτήρια, τιμές πιάτων και πρόγραμμα του Taste Of Athens

Τιμές εισιτηρίων

– 15 ευρώ(Standard): Περιλαμβάνει welcome drink και πρόσβαση σε Theatre of Taste, Music Stage, Cooking Masterclasses.

– 45 ευρώ (VIP): Περιλαμβάνει πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge (ζώνη καθήμενων) με f&b παροχές (champagne & canapes), δωρεάν πάρκινγκ.

Οι τιμές των πιάτων είναι 3, 6, 9 και 12 ευρώ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

-Επιδείξεις μαγειρικής από top chefs, Cooking|Wine|Mixologists Masterclasses, Premium Quality Food & Beverage Exhibitors, Celebrity Chef Private Dining Experience at SNFCC top-floor restaurant, VIP Lounge, Live concerts, Kid’s Area, Opening Ceremony, Closing Party

You might also like