Ξεκινάει την Πέμπτη 30/8 το Athens Beer Festival με 60+ ετικέτες

Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι, για 11 ημέρες, μέχρι τις 9/9.

Ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 30 Αυγούστου το Athens Beer Fest το οποίο πλέον αναβαθμίζεται και θα φιλοξενηθεί σε νέο χώρο στο Γκάζι. Θα διαρκέσει 11 ημέρες, μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, και θα πλαισιωθεί από γαστρονομικές και μουσικές εκδηλώσεις.

 

Το Athens Beer Festival συμπλήρωσε 18 συναπτά έτη και όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου με αφορμή την προσεχή διοργάνωση, “υπηρετεί τη μπίρα στην Ελλάδα,προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί. Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπίρας“.

Από την φετινή διοργάνωση στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι (30/8 έως και 9/9), ξεκινάει μία νέα περίοδος για το φεστιβάλ, με happenings, διαγωνισμούς,  δώρα, live συναυλίες από καταξιωμένα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, ούτως ώστε το Athens Beer Festival να γίνει μία πραγματική φιέστα της μπίρας.

Οι διοργανωτές υπόσχονται  μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και εισαγόμενες μπίρες (πάνω από 60 ετικέτες), κάποιες εκ των οποίων εισάγονται στη χώρα μας για πρώτη φορά και  ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων εδεσμάτων. Αξίζει να σημειώσουμε οτι η πώληση των προϊόντων θα γίνεται από τους διοργανωτές, ενώ η εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους beer baristas.

Μεταξύ των εταιρειών που θα συμμετέχουν στη γαστρονομική πλευρά του φεστιβάλ είναι οι Los Loros από το Σύνταγμα (κουζίνα Κολομβίας και Βενεζουέλας), οι Θεσσαλονικείς Εβόρα Eatery που είχαν εντυπωσιάσει τον Μάη στον ίδιο χώρο στο Athens Street Food Festival, η αλυσίδα Mongo με καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (ασιατική κουζίνα), η Just Not Falafel από το κέντρο της Αθήνας (κυρίως αραβική κουζίνα), ενώ τις σούβλες της θα στήσει η Μυρσίνη Λαμπράκη.

Athens Beer Festival: 30 Αυγούστου – 09 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα-Σάββατο 18.00 -02.00 Κυριακές 12.00-02.00. Είσοδος: 5 ευρώ.

 

You might also like