H Μυρσίνη Λαμπράκη στο Athens Beer Festival 2018

Μαραθώνιος: έντεκα μέρες ψήσιμο στη σούβλα κι ένα εντυπωσιακό μενού.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη και οι συνεργάτες της, προσωπικό κουζίνας, ψήστες και συνεργαζόμενες εταιρείες, θα βρίσκονται στο αναμενόμενο Athens Beer Festival το οποίο ξεκινάει στις 30 Αυγούστου στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι (τέρμα Ερμού) και θα διαρκέσει 11 ημέρες.

 

Ένα pop-up BBQ Corner θα πραγματοποιήσει η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της, ένα γεγονός που η ίδια πιστεύει ότι «θα αφήσει εποχή!». Για έντεκα ημέρες, από τις 30/8 έως τις 9/9 στο Athens Beer Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, παρέα με τη μπύρα Septem, θα ψήνει ασταμάτητα απίθανα, λαχταριστά κρέατα στα κάρβουνα.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της, σε παλαιότερη εκδήλωση στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων.

 

Το εντυπωσιακό μενού της Μ. Λαμπράκη περιλαμβάνει:

Καπνιστό χοιρινό με σάλτσα από φιλτραρισμένο ελληνικό καφέ και παλαιωμένο τσίπουρο, με σαλάτα coslow Φρεσκούλης με μαγιονέζα Brava (καθημερινά).

Ανοιχτό σουβλάκι από ελληνική προβατίνα, μαριναρισμένη με αρωματικό Flora με βούτυρο, πάνω σε πίτα Elviart, με φρέσκια σαλάτα Φρεσκούλης και τζατζίκι με wasabi mayo Brava (καθημερινά).

Αντικριστό pulled lamb λουσμένο με αρωματικό Flora με βούτυρο, πάνω σε πίτα Elviart, με φρέσκια σαλάτα Φρεσκούλης και τζατζίκι με wasabi mayo Brava (1-2/9 και 8-9/9).

Ψητό λουκάνικο με σαλάτα coslow Φρεσκούλης με μαγιονέζα & κέτσαπ Brava (καθημερινά).

Σουβλάκι από μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος, μαριναρισμένο με λαδολέμονο, θρούμπι και αρωματικό Flora με βούτυρο», με φρέσκια σαλάτα Φρεσκούλης και τζατζίκι με wasabi mayo Brava (καθημερινά).

Γουρουνοπούλα Καλαματιανή με σαλάτα coslow Φρεσκούλης με μαγιονέζα Brava (1-2/9 και 8-9/9).

You might also like