Κι άλλα Burger King στην Ελλάδα μέσω της Fraport Greece

SSP και Fraport Greece σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Διεύρυνση της μεταξύ τους συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος της αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων, αποφάσισαν η Fraport Greece και SSP Eastern Europe & Middle East. Η πρώτη επιθυμεί την  προσέλκυση περισσότερων ελληνικών καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένων brands, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, η δεύτερη θέλει να ‘δοκιμάσει’ τη δημιουργία κι άλλων Burger King εστιατορίων, μετά το πρώτο στο Αεροδρόμιο Ρόδου.

 

Όπως είναι γνωστό η SSP, ένας παγκόσμιου βεληνεκούς όμιλος στον κλάδο της εστίασης και η Fraport Greece, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν τη διάσημη αλυσίδα Burger King στην ελληνική αγορά ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο.

Κατά την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε ο Γιώργος Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της SSP Eastern Europe & Middle East, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε σήμερα, τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Burger King στην Ελλάδα, που σε συνεργασία με τη Fraport Greece, ανοίγει τις πύλες του στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου. Παράλληλα θέλω να επισημάνω, ότι συζητούμε με τη Fraport Greece, την πιθανότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος».

Ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχημένη έκβαση της προσπάθειάς μας να πρωτοπορήσουμε στο θέμα της εστίασης στα αεροδρόμια φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, την Burger King. Με παρουσία σε περίπου 80 χώρες και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, είμαστε σίγουροι ότι η Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Τα σχόλια των χρηστών του αεροδρομίου είναι ήδη πολύ θετικά. Από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να μετατρέψουμε σταδιακά τα 14 ελληνικά αεροδρόμια σε σύγχρονες υποδομές που θα ανταποκρίνονται επάξια στον ρόλο τους ως πρεσβευτές της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών-επισκεπτών μας».

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου. H SSP από την πλευρά της έχει από χρόνια τοποθετηθεί και στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα, όπου λειτουργεί μια σειρά καταστήματα: Le Grand Comptoir, Panopolis, Yum Cha, Negroni, Plate’a, Juice Bar, Salad Bar, Grab N’ Go, La Pasteria, Flocafé και To Go.

Στην κεντρική φωτογραφία, αριστερά ο Γιώργος Βήλος της Fraport Greece με τον Γιώργο Αντωνίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της SSP Eastern Europe & Middle East, στα εγκαίνια του Burger King Ρόδου. 


Ο Γιώργος Αντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στην ξενοδοχειακή/ τουριστική βιομηχανία από τον, κυπριακών συμφερόντων, Όμιλο Louis Hotels. Το 1991,  ανέλαβε τη θέση του General Manager  στην Louis Catering Group. Ανέλαβε καθήκοντα Managing Director SSP EEME το 2001, με ευθύνη του την ανάπτυξη των υπηρεσιών catering στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Ο Γ. Αντωνίου έχει λάβει πτυχίο Hotel, Catering & Tourism Management από το Πανεπιστήμιο του Καϊρου.
You might also like