Ξεκινάει την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη το Burger Fest Αθήνας

Με ‘άρωμα Θεσσαλονίκης’ η φετινή διοργάνωση- μέχρι την Κυριακή 16/9.

Με αισθητά μικρότερη συμμετοχή επιχειρήσεων αλλά με ορισμένες αξιοσημείωτες νέες εμφανίσεις ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Γκάζι (τέρμα πεζοδρόμου Ερμού), το Burger Fest 2018. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

 

Το φεστιβάλ που μετακινήθηκε από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε έναν ενιαίο, στεγασμένο (αλλά όχι ιδανικό για γαστρονομικά φεστιβάλ) χώρο στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα φιλοξενήσει φέτος μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις μπέργκερ.

Φέτος θα συναντήσουμε ορισμένους  γνώριμους από παλαιότερες διοργανώσεις: τα πάντα υπολογίσιμα Goody’s Burger House, το εκπληκτικό The Big Kahuna (η εταιρεία πήρε πρόσφατα το βραβείο στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης), ο εξαιρετικός Λόρδος από το Βύρωνα που αντιπροσωπεύει μια πολύ ‘ελληνική’ διάσταση του μπέργκερ, το Michaello και το επίσης βραβευμένο Juicy Burger (1ο  Burger Award του 2017).

Στις παρουσίες που αξίζει να προσέξει ο επισκέπτης είναι ο δημοφιλής Άκης Πετρετζίκης με το ιδιαίτερα …ψαγμένο Burger Up, τα Po’ Boys που έγιναν περισσότερο γνωστά για τα αμερικανικά σάντουιτς που προσφέρουν, το δημοφιλές Pax Burgers από τη Θεσσαλονίκη, το Meat Lab (του Χάρη Γερουλάνου, μια νέα παρουσία στο χώρο του ποιοτικού street food στο Κουκάκι), ενώ περιμένουμε να δούμε τι εστί Fafolias Chamelon Food.

Το Hurry Up Street Food από την Ηλιούπολη θα πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνισή του. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου «Ο Χάρης Μπονάνος και η ομάδα του σας περιμένουν στο Athens Street Food Festival 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι με το pop up store Hurry Up Street Food Resto που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο φεστιβάλ με γεύσεις από Κούβα, πολύχρωμη διάθεση και ένα μοναδικό project που δεν πρέπει να χάσει κανείς».

Το ενδιαφέρον όμως αναμένεται τα συγκεντρώσει το δίδυμο Εβόρα Eatery και Tarantino Sandwiches & Fries από τη Θεσσαλονίκη (στη φωτο που ακολουθεί), οι γευστικές προτάσεις των οποίων εντυπωσίασαν στο προηγούμενο Athens Street Food (διαφορετική εκδήλωση στον ίδιο χώρο του Αμαξοστασίου).

You might also like