Επίσημη παρουσίαση στη Διοργάνωση ‘Φέτα’ 2018 έκανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η θεσσαλική εταιρεία Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ‘έριξε’ στην αγορά το πρώτο της προϊόν την pilsner μπίρα Lola.
Πρόκειται για μια πολύ γευστική μπίρα που φέρει τη σφραγίδα ενός εκ των κορυφαίων της ελληνικής μικροζυθοποιίας του Πολ Εμμανουηλίδη (κατάστημα Deli Beer και πρόσφατα μπίρα Asylum).
Την εταιρεία ίδρυσαν πριν μερικούς μήνες τρεις Λαρισαίοι επιχειρηματίες, οι Βασίλης Ζάρκος, Γιώργος Πέτρου και Νίκος Πιτσιούλης οι οποίοι έχουν συμφέροντα στον κλάδο της δια βίου κατάρτισης/ μάθησης με τον εκπαιδευτικό όμιλο “Δήμητρα” και το συμβουλευτικό κλάδο με τη εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και παροχής επιχειρηματικών συμβουλών Bee Group, στη Λάρισα.
Η Lola έχει αρχίσει να τοποθετείται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της ενώ αναμένεται να ‘συστηθεί’ επίσημα στους Αθηναίους στην προσεχή έκθεση Ζυθογνωσία (13 και 14 Οκτωβρίου 2018, Ζάππειο Μέγαρο).
Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας αυτή τη στιγμή ζυθοποιούν κι εμφιαλώνουν σε εγκαταστάσεις τρίτων, πολύ σύντομα όμως η εταιρεία θα προχωρήσει σε μια σημαντική όσο και αναγκαία επένδυση: τη δημιουργία του δικού της ζυθοποιείου.