Στην MEAT & GRILL DAYS 2018 η Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle

Δείτε τα νέα μηχανήματά της, για την παρασκευή χειροποίητου σουβλακίου.

Η εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle συμμετέχει στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS για πολλοστή φορά. Φέτος παρουσιάζει την ολοκληρωμένη της γκάμα μηχανημάτων που αφορούν στην παρασκευή σουβλακίων.

 

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της βελγικής εταιρείας PINTRO που κατασκευάζει μηχανές παρασκευής χειροποίητου σουβλακίου και της ιταλικής εταιρείας VN SRL που κατασκευάζει αυτόματες μηχανές παρασκευής σουβλακίων. Στη φετινή MEAT & GRILL DAYS η εταιρεία Φουντούκας Θεόδωρος – Crazysouvle θα παρουσιάσει επιπλέον δύο νέα καινοτόμα προϊόντα δικής της ευρεσιτεχνίας και κατασκευής.

Η Crazysouvle – σουβλακομηχανές δραστηριοποιείται στο βιοτεχνικό χώρο, εδώ και 41 χρόνια, έχοντας σαν μοναδικό σκοπό τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση όλων των εμπόρων, ειδών κρεοπωλείου και ξενοδοχείου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η διεύθυνση κάτω από την οποία βρίσκεται η επιχείρηση από το 2002, έχει καταφέρει να υπερδιπλασιάσει το πελατολόγιο της, αντιλαμβανόμενη πως το προϊόν της είναι αυτό που καθιέρωσε το σουβλάκι σαν το κύριο ελληνικό παραδοσιακό προϊόν.


Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr  ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στο210 9010040.

You might also like