Έξω πάμε, πάντα, καλά και στο μπέργκερ

Επιτυχία ελληνικής ομάδας στην παρασκευή μπέργκερ σε διεθνή διαγωνισμό.

Με μια μεγάλη ελληνική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παγκόσμιος διαγωνισμός κρεοπωλών στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, στον οποίο η ελληνική συμμετοχή κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μπέργκερ.

 

Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα νέων Ελλήνων κρεοπωλών συμμετείχε στο καθιερωμένο World Butchers’ Challenge καταφέρνοντας να κερδίσουν την πρώτη θέση στην παρασκευή νωπού μπέργκερ. Στη νικήτρια ομάδα κρεοπωλών από διάφορα μέρη της χώρας συμμετείχε η Κυπαρισσία Αντωνάρα, ιδιοκτήτρια κρεοπωλείου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Αν και προέρχεται από άλλο κλάδο και συγκεκριμένα εκείνον του σχεδίου μόδας, η βορειοελλαδίτισσα κρεοπώλης, μόλις 26 ετών,  ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το food design και την κρεατοτεχνία κι εργάζεται στο οικογενειακό κρεοπωλείο στον τόπο καταγωγής της.

You might also like