Επηρεάζονται εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας

Taste Of Athens: μετακινείται Σάββατο 29/9- Τρίτη 2/10. BBQ στην ΑΓΣ: πάει στις 7/10.

Η κακοκαιρία που χτυπάει την Ελλάδα έχει οδηγήσει στην αναβολή ή μετακίνηση ορισμένων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνταν αυτό το διάστημα. Μετακινείται λίγες ημέρες η διοργάνωση Taste Of Athens και μια εβδομάδα η εκδήλωση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Νέα ημερομηνία για την Τυροβολιά στη Μύκονο θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Οι διοργανωτές του Taste Of Athens δημοσιοποίησαν την παρακάτω ανακοίνωση: “Αγαπητοί φίλοι του Taste of Athens θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω των καιρικών φαινομένων, η υπαίθρια εκδήλωση θα λάβει χώρα από το Σάββατο 29.09.2018 έως την Τρίτη 02.10.2018. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία! Για οτιδήποτε αφορά την κράτηση σας, οποιαδήποτε αλλαγή και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://athens.tastefestivals.com/el/faqs/

 

Λόγω καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση “Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα” που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, μετατίθεται για τις 7 Οκτωβρίου (13:00).

Αναβάλλεται επίσης η εκδήλωση για την Τυροβολιά στη Μύκονο όπου οι συνθήκες είναι απαγορευτικές και σύμφωνα με τον, εκ των διοργανωτών, Δημήτρη Ρουσουνέλο, θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τυροκομικής- γαστρονομικής εκδήλωσης.

You might also like