Γουμένισσες: Ιδιαίτερη, μουστάρδα για ψητά

Η εταιρεία Γουμένισσες λάνσαρε πρόσφατα μια νέα µουστάρδα χωρίς προσθήκη ελαίου, με τραγανούς σπόρους μουστάρδας.

 

Πρόκειται για μια  ποιοτική, παραδοσιακή μουστάρδα ιδανική για  λουκάνικα, κεφτεδάκια, τηγανιές, ψητό κρέας και σουβλάκια. Διατίθεται σε συσκευασία 210 γραμμαρίων.

Στην καρδιά της Μακεδονίας, ανάμεσα σε δυο πεδιάδες, εκεί που συναντώνται οι νομοί Πέλλας και Κιλκίς, υψώνεται το όρος Πάικο ( ψηλότερη κορυφή 1.650) Πυκνοφυείς εκτάσεις με οξυές, βελανιδιές και καστανιές, αλλά και πλούσια βλάστηση, διασχίζονται από ποτάμια και χείμαρρους και συνθέτουν ένα υπέροχο φυσικό τοπίο.

Γνωστό για τις πηγές του, το Πάικο είναι ένα εύφορο βουνό που ευνοεί τις οπωροκαλλιέργειες και αμπελοκαλλιέργειες και φημίζεται για το μεγαλύτερο καστανόδασος της χώρας. Με έντονη τοπική φυσιογνωμία, λιθόκτιστα σπίτια και νερόμυλους, η Γουμένισσα έχει ένα φιλόξενο πληθυσμό και ξεχωρίζει για τα γαστρονομικά δρώμενα, όπως “Η Γιορτή του Κάστανου”.

Οι Γουμένισσες είναι μια εταιρεία επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων που εδρεύει στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης κι εκτός από μουστάρδες παράγει μαγιονέζες, σάλτσες, χαλβά, γλυκά κουταλιού κ.ά.

You might also like