Σεμινάριο «Κοντοσούβλια», την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Η Μυρσίνη Λαμπράκη επιστρέφει με τις σούβλες της, φθινοπωρινή και ...ορεξάτη.

Η φετινή φθινοπωρινή περίοδος μαθημάτων εγκαινιάζεται με ένα ξεχωριστό Bbq & Grill MasterClass από τη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με θέμα τα «Κοντοσούβλια» για να μάθετε πώς να φτιάχνετε και να ψήνετε και εσείς μικρές και μεγάλες σούβλες.

 

H Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις τους ψησίματος για τις τέλειες σούβλες και τα κρέατα σε μικρά και μεγάλα σουβλάκια.

Θα παρουσιαστούν τα Ρώσικα και Καυκάσια shashlik, τα Λιβανέζικα Shish Kebab, το Ελληνικό κοντοσούβλι προβατίνας, τη Βραζιλιάνικη σούβλα με μοσχάρι, τα Γιαπωνέζικα Yakitori & Kushiyaki, το Ινδικό Ταντούρι κ.α.

Σε ένα βιωματικό σεμινάριο, όπου όλοι θα μάθουν και θα εφαρμόσουν, step by step, όλες τις τεχνικές με τη χρήση του grill και του bbq με διαφορετικά είδη κάρβουνου δημιουργώντας άκρως ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύση και παρουσίαση.

Μαζί με τη Μυρσίνη Λαμπράκη θα φτιάξετε τους συνδυασμούς των μπαχαρικών για κάθε κρέας, τις συνταγές για το μαρινάρισμα των κρεάτων αλλά και τις συνοδευτικές σάλτσες.

 

Συνταγές  που θα παρουσιαστούν απο τη Μ. Λαμπράκη

  • Καυκάσια Shashlik μαριναρισμένα σε ξινόγαλο και βότανα.
  • Χοιρινό κοντοσούβλι σε άρμη από κονιάκ και αλάτι αρωματισμένο με άγριο θυμάρι.
  • Σουβλάκια προβάτου μαριναρισμένα σε νερό από θυμάρι και Αιγυπτιακή κιουμπέμπα.
  • Βραζιλιάνικη σούβλα από κιλότο ελληνικής μοσχίδας.
  • Ινδικό κοτόπουλο ταντούρι.

Ώρα έναρξης: 18:00/ Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες/ Κόστος: 120 Ευρώ/ Φοιτητές και άνεργοι: 25€/ Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

 

You might also like