Έρχεται το Cellier Wine Fair 2018

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, 11:00-20:00, στο Hilton Athens (Αίθ. Τερψιχόρη).

Τα καταστήματα Cellier γιορτάζουν φέτος τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και προσκαλούν το καταναλωτικό κοινό να ζήσει την  εμπειρία του Fine Drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair.

 

Έχετε αναρωτηθεί πως ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού; Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης; Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά;

Αυτές και άλλες αμέτρητες απορίες μπορείτε να θέσει το κοινό στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Θα υπάρχει η δυνατότητα  να δοκιμαστούν σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπα workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης.


Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη. Τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη). Στην κεντρική φωτογραφία το κατάστημα του Συντάγματος.

You might also like