Η τέχνη και οι γεύσεις του καφέ στο Arch

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 18.00.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 18.00 οι baristi του Arch café eaterie, η  εταιρεία ΜΟΚΚΑ speciality  coffee και ο Νίκος Ψωμάς σας περιμένουν στο Coffee Tasting Days @ARCH.

 

Μια παρουσίαση για την τέχνη και τις γεύσεις του καφέ με δωρεάν συμμετοχή, που θα συγκεντρώσει εξωτικά χαρμάνια, μυστικά και tips ορθής παρασκευής αλλά και τους εκλεκτότερους κόκκους καφέ στον κόσμο.

Ελάτε να γνωρίσουμε τα ταξίδι που κάνει ο καφές μέχρι να φτάσει από την φυτεία στο φλιτζάνι μας, πως μπορούμε να γίνουμε ο barista της παρέας μας, να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας φτιάχνοντας σωστά έναν απολαυστικό καφέ, αλλά και να δοκιμάσουμε πέντε διαφορετικές εξαιρετικές ποικιλίες καφέ.

Η γευστική έκπληξη της παρουσίασης περιλαμβάνει μια special cupping experience με μια εξαιρετικά σπάνια και ακριβή ποικιλία καφέ, μοναδική σε γεύση, με ειδική επεξεργασία εμπνευσμένη από την διαδικασία παρασκευής του κρασιού.


Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 210 8080801  Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Arch café eaterie Αργυροπούλου 1 – 3, Κηφισιά.

You might also like