Σεμινάριο Ribeye & Picanha στις 31/10

Από τη Μυρσίνη Λαμπράκη και τη foodvisions.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν να ψήνουν το κρέας στο σπίτι τους έτσι όπως το απολαμβάνουν στα καλύτερα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας.

Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο για την Picanha και το Ribeye από την master grill chef  Mirsini Lampraki  για να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμό του” αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πως τα ζητάμε από τον κρεοπώλη μας; Πως κόβονται; Πως ψήνονται σωστά; Με τι σερβίρονται; “Πάρε μπροστά σου το δικό σου κομμάτι picanha και ribeye από black angus ακολούθησε τις οδηγίες της Master Grill Chef Μυρσίνης Λαμπράκης, κόψε με τρεις διαφορετικούς τρόπους, μαρίναρε, ψήσε τα μόνος σου και απόλαυσε την picanha σου the Brazilian way και το ribeye σου σε μια μεγάλη γιορτή κρεατογνωσίας“.


Ώρα έναρξης: 18:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες. Κόστος 80€ (περιλαμβάνει ξεχωριστό κομμάτι picanha και ribeye από μοσχάρι black angus για τον κάθε συμμετέχοντα, όλα τα απαραίτητα εργαλεία κοπής και όλα τα συνοδευτικά όπως σαλάτες, ποτά, κτλ). Φοιτητές και άνεργοι: 25€. Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

You might also like