Κρητικό Εργαστήρι: στη MEAT & GRILL DAYS- DAIRY EXPO-FROZEN FOOD

Η εταιρεία Κρητικό Εργαστήρι παράγει, εμπορεύεται και διανέμει προϊόντα ζύμης και συναφή εδέσματα από το 2002 σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Χρησιμοποιώντας ντόπια εξαιρετικά αγνά υλικά παράγει με αγάπη και μεράκι, παραδοσιακά χειροποίητα καλιτσούνια, χωριάτικες πίτες, και άλλα σπιτικά εδέσματα, σύμφωνα πάντα με τις παραδοσιακές συνταγές. Φιλοσοφία της οικογένειας Λαμπάκη είναι η υποστήριξη και διατήρηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών Κρητικών Συνταγών και του τρόπου παρασκευής των προϊόντων της επιχείρησης.

 

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα και φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης, αποτελούν την βάση για την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής γεύσης, τα οποία προκαλούν κάθε απαιτητικό πελάτη και κάθε λάτρη της γνήσιας Κρητικής Κουζίνας.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου, με αφορμή την παρουσία της στην έκθεση: “Σας καλούμε λοιπόν να γνωρίσετε την επιχείρηση της οικογένειας Λαμπάκη, να γευθείτε τα προϊόντα μας  και όλοι μαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση της μοναδικής Κρητικής γαστρονομικής παράδοσης“.


Γνωρίστε το Κρητικό Εργαστήρι στο διαδίκτυο.  Ενημερωθείτε για την έκθεση ΜΕΑΤ & GRILL DAYS 2018 από την επίσημη ιστοσελίδα www.dairyexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στο 210 9010040.

You might also like