Η L’ Artigiano στηρίζει “Το πιο τρελό τριήμερο”

Η πιτσαρία συμμετέχει στην εξέλιξη του πρωτότυπου σεναρίου της παράστασης.

Η L’ Artigiano ξεκίνησε τη συνεργασία της με την παιδική σκηνή του θεάτρου “ΗΒΗ”, στις 20 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης “Το πιο τρελό τριήμερο”. Η αλυσίδα φαγητού θα αποτελέσει χορηγό του σύγχρονου κωμικού και εκπαιδευτικού έργου για 200 παραστάσεις μέχρι και τον Απρίλιο, αποτελώντας μέρος της θεατρικής δημιουργίας που φέρει την υπογραφή της Κέλλυς Σταμουλάκη σε κείμενο και σκηνοθεσία και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη μουσική επιμέλεια.

 

Απευθυνόμενο σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, “Το πιο τρελό τριήμερο” θα χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές στους “μικρούς θεατές” του, με πρωταγωνιστές τον Πασχάλη Τσαρούχα, τη Νεφέλη Ορφανού, τον Ρένο Ρώτα, καθώς και την απολαυστική πίτσα L’ Artigiano που κατέχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ξεχωριστού σεναρίου.

Πλαισιωμένη από έναν εντυπωσιακό χορευτικό θίασο, η παράσταση αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις του παιδικού -και όχι μόνο- κοινού, με τη L’ Artigiano να στηρίζει το καλλιτεχνικό αυτό εγχείρημα εντός και εκτός σκηνής, διοργανώνοντας παράλληλα και διαγωνισμό στα social media για μικρούς τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για το ευφάνταστο έργο.

Η L’ Artigiano, ακολουθώντας σταθερά την εταιρική φιλοσοφία της για ενίσχυση δράσεων που προάγουν τις τέχνες και τον πολιτισμό, αποτελεί θερμό υποστηρικτή καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών που μεταφέρουν μηνύματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα στη νέα γενιά.

You might also like