Κυκλοφόρησε το 18ο τεύχος του Grill

The Grill Magazine #18, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2018

Συμπληρώνοντας τρία χρόνια παρουσίας στην εκδοτική αγορά και απευθυνόμενο στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, κυκλοφόρησε το 18ο τεύχος του περιοδικού Grill, το πρώτο φθινοπωρινό. Είναι επίσης το τεύχος που θα διανεμηθεί και στην επερχόμενη έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10,11 και 12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, πλησίον του Αεροδρομίων στα Σπάτα Αττικής.

 

Η κεντρική συνέντευξη του τεύχους είναι του Δημήτρη Χριστοφορίδη, του βορειοελλαδίτη επιχειρηματία ο οποίος μετά από μακρά και πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ, στο χώρο της μαζικής εστίασης, βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα και αναπτύσσει με επιτυχία τον εστιατορικό όμιλο nice n easy με καταστήματα στο Κολωνάκι, την Κηφισιά και τη Μύκονο.

Περιεχόμενα του τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ

Παρουσιάζουμε τα νέα καταστήματα Oven Sesame (snack) και Μερακλίδης (ψητοπωλείο), στο Σύνταγμα

ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

‘Κάηκε’ και η εστίαση: ρεπορτάζ για την καταστροφή στη μαζική εστίαση στο Μάτι Αττικής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δημήτρης Χριστοφορίδης [Όμιλος nice n easy, Frankie, SantAnna, Zinglee]

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο ‘θάνατος’ των μετρητών στη μαζική εστίαση & η έλευση των ψηφιακών πληρωμών

ΑΓΟΡΑ

Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός Cook8- Μουσείο Μπενάκη. Συνέντευξη με τους νικητές.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Αρωματικά φυτά από την Ανατολή και η παρουσία τους στη δυτική κουζίνα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ινδικά εστιατόρια: Παρουσιάζουμε τα νέα εστιατόρια Indian Chef, Jaipur Palace και Naanwich.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Το Taste of Athens ‘βράχηκε’ αλλά είναι καλά… Ο νέος γαστρονομικός θεσμός.

50 χρόνια Big Mac: το πιο εμβληματικό μπέργκερ στον κόσμο.

Η νέα πίτσα: τάσεις και γεύσεις στην ελληνική αγορά

ΑΓΟΡΑ

Συνέντευξη: Αντώνης Συριόπουλος, Farm Frites

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Franchising & μαζική εστίαση: ο ασφαλής τρόπος ανάπτυξης. Συνέντευξη: Σωτήρης Γιαννακάκης, δικηγόρος με ειδίκευση στο franchising. Παρέμβαση: Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, συγγραφέας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Rational για την ξενοδοχειακή κουζίνα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ποιότητα, απλότητα κι ομορφιά στο Chefi Grill, το νέο εστιατόριο στο Χαλάνδρι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το Μαστέλο, από την αγαπημένη Χίο, στην κουζίνα

 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Savoir vivre και γαστρονομία: άρθρο του Παναγιώτη Γκουγκουλίδη

ΒΙΒΛΙΟ

Αναζητώντας την Χρύσα Παραδείση’ της Μαρίας Τσοσκούνογλου από τις εκδόσεις Περίπλους.

You might also like