Σεμινάριο αυθεντικής ιταλικής πίτσας από την Accademia Pizzaioli

Σε συνεργασία με το Chef's Club στις 12 Νοεμβρίου 2018.

Με θέμα την “Αυθεντική Ιταλική Πίτσα”, η Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος “Chef’s Club” συνδιοργανώνουν τετράωρο επαγγελματικό σεμινάριο τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στις 16:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Λέσχης στη Δάφνη.

 

Με την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli, Angelo Genovese, οι επαγγελματίες και σπουδαστές-μέλη του Chef’s Club στους οποίους απευθύνεται το Σεμινάριο, θα παρακολουθήσουν πέντε αλληλένδετες θεματικές ενότητες, αποκλειστικά αφιερωμένες στα ολοκληρωμένα βήματα παρασκευής της γνήσιας ιταλικής πίτσας.

Ειδικότερα, από το αρχικό στάδιο με το άνοιγμα της ζύμης μέχρι το πέταγμα, το στόλισμα  και τελικά το φούρνισμα, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις διαδικασίες δημιουργίας της απολαυστικής, κλασσικής ιταλικής πίτσας. Επιπλέον, θα κατακτήσουν τα μυστικά της “Pizza Classica”, καθώς και της “Pizza in pala alla romana”, μαθαίνοντας όλα τα tips για την παραδοσιακή τεχνική για ζύμη πίτσας της Ρώμης.


Λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετεχόντων, απαραίτητη η κράτηση στο 210 8251401 ή στο [email protected] . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Chef’s Club, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 171, 150 μέτρα από το σταθμό του Μετρό ‘Άγιος Ιωάννης’. To κόστος του σεμιναρίου διαμορφώνεται ως εξής: 20 ευρώ για μέλη της Λέσχης και σπουδαστές, και 30 ευρώ για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης.

You might also like