Στρατηγική συνεργασία SingularLogic και Sysco

Αφορά τον κλάδο φιλοξενίας.

Η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ενισχύει τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο της Φιλοξενίας και συνάπτει στρατηγική συνεργασία με τη Sysco Α.Ε., για την ανάπτυξη, προώθηση και υλοποίηση των εφαρμογών και λύσεων Φιλοξενίας που διαθέτει και βασίζονται στη σουίτα Galaxy Hospitality.

 

H Sysco είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους προμηθευτές παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην αγορά του Hospitality στην Ελλάδα, με 34 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας και εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις. H SingularLogic επενδύει σταθερά στο χώρο της Φιλοξενίας και είναι από τους σημαντικότερους παρόχους λύσεων και υπηρεσιών στον κλάδο.

Οι εξειδικευμένες εφαρμογές όπως το Galaxy Hotel και Restaurant, αλλά και το σύνολο των λύσεων ERP, CRM, Retail, Payroll και ΙοΤ, που ολοκληρώνουν τη σουίτα εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite, καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους και παρέχουν ενοποιημένη λειτουργία για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η βαθιά γνώση της συγκεκριμένης αγοράς που έχουν οι δύο εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν μια σημαντική πελατειακή βάση άνω των 700 εγκαταστάσεων στον κλάδο της Φιλοξενίας, θα ισχυροποιήσει τη δυναμική της σουίτας εφαρμογών Galaxy Hospitality Suite με νέες καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις.  Στόχος των εταιρειών είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών στο δυναμικό κλάδο της Φιλοξενίας.

 

Η  Άννα Μακρή, Products and Solutions General Manager στη SingularLogic, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη σημαντική στρατηγική συνεργασία, καθώς συνδυάζοντας τη δυναμική του Galaxy Hospitality Suite και το σύνολο της εμπειρίας των δύο εταιρειών στο κομμάτι του Business και του Technology, δημιουργούμε μία νέα προοπτική στις επιχειρήσεις του κλάδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους.» 

Ο Χάρης Φιλαρετόπουλος, Managing Director στη Sysco A.E., δήλωσε: «Το Galaxy Hospitality Suite, η δική μας εμπειρία, η κάθετη τεχνογνωσία στο Hospitality Business και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της SingularLogic, αποτελούν ένα μοναδικά ισχυρό συνδυασμό δυνάμεων πάνω στον οποίο οι επιχειρήσεις του κλάδου μπορούν να βασίσουν την εξέλιξη τους.»

You might also like