Τα Starbucks με εορταστικές προσφορές

Τα Starbucks μας προσκαλούν να μοιραστούμε δόσεις εορταστικής μαγείας, με τέσσερις μοναδικές γιορτινές προσφορές που ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα.

 

 

Από τις 3 έως τις 9 Δεκεμβρίου, με κάθε αγορά ενός χριστουγεννιάτικου ροφήματος, όπως τα κλασικά Toffee Nut Latte & Gingerbread Latte, αλλά και το νέο Salted Caramel Brownie Hot Chocolate, στη ζεστή ή κρύα εκδοχή τους ή το νέο Flat White με Cinnamon Spice, τα Starbucks μας προσφέρουν άλλο ένα δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για όλα τα εορταστικά ροφήματα ανεξαρτήτου μεγέθους και το δωρεάν ρόφημα μπορεί να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας.

Επίσης αυτόν τον Δεκέμβριο, τα Starbucks προσφέρουν  3 γλυκά σνακ από μπισκότα (cookies), ντόνατς και κρουασάν στην τιμή των 3 ευρώ.  Ιδανική προσφορά για όσους θέλουν να κεράσουν τον εαυτό τους ή να προσφέρουν μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά στην παρέα τους. Η προσφορά ισχύει για όλον τον Δεκέμβριο, Δευτέρα με Κυριακή από τις 12.00 μ.μ. μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων.

Από τις 10 έως και τις 16 Δεκεμβρίου, με κάθε νέα ενεργοποίηση Starbucks Prepaid κάρτας, τα Starbucks  προσφέρουν δωρεάν το ρόφημα της επιλογής σας. Τέλος, όλα τα μέλη του προγράμματος My Starbucks Rewards™  την Παρασκευή 21/12 και 28/12 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα δωρεάν με την αγορά ενός από τα παρακάτω:

  • Μιας συσκευασίας καφέ σε κόκκους (250 γρ.) ή
  • Μιας συσκευασίας στιγμιαίου καφέ VIA ή
  • Δύο συσκευασιών Starbucks Espresso Capsules.

 

You might also like