Η Μυρσίνη Λαμπράκη συστήνει την Φάρμα Λαφιωτάκη

Διαχείριση και κοπή προϊόντων, αλλά και γευσιγνωσία στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στηρίζοντας για ακόμα μια φορά τους Έλληνες παραγωγούς κρέατος αναλαμβάνει ως ambassador τη «Φάρμα Λαφιωτάκη».

 

Με την ευκαιρία αυτή διοργανώνει μια μοναδική παρουσίαση για τη διαχείριση του ελληνικού Μαύρου Χοίρου και προσκαλεί τους επαγγελματίες να την παρακολουθήσουν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Mirsini Cookings Studio (Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία).

Ο Μαύρος Χοίρος κατοικεί στην ελληνική γη εδώ και περίπου 9.000 χρόνια. Οι Μαύροι Χοίροι της «Φάρμας Λαφιωτάκη» (Λίμνη Τριχωνίδα, Αιτωλοακαρνανία), εκτρέφονται σε μια μεγάλη ανοιχτή έκταση και τρέφονται ουσιαστικά με καρπούς της φύσης όπως τα βελανίδια.

Πρόκειται για ένα κρέας που είναι πραγματικά αγνό καθώς η φιλοσοφία της «Φάρμα Λαφιωτάκη» απέχει από τις πρακτικές των φαρμάκων και των αυξητικών ορμονών.

Σε αυτή την παρουσίαση θα γίνει μια λεπτομερή ανάλυση τόσο για τη διατροφική αξία του Μαύρου Χοίρου και τους λόγους που πρέπει να εντάξουμε το κρέας του στη διατροφή μας όσο και για την διαχείρισή του.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες και σεφ που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι και να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους πελάτες τους αλλά και σε ερασιτέχνες μάγειρες.

Στις φωτογραφίες, πάνω μπριζόλες μαύρου χοίρου και κάτω κότσι.

 

Θεματικές ενότητες της παρουσίασης

  • Διαχείριση
  • Κοπές
  • Ειδικοί τρόποι μαγειρέματος (για επαγγελματίες & ιδιώτες)
  • Ειδικοί τρόποι ψησίματος
  • Γευσιγνωσία

Θέσεις με κρατήσεις στο τηλ. 2106148684 (Βούλα Ακριβάκη).

H Μυρσίνη Λαμπράκη και ο κτηνοτρόφος και μεταποιητής Σωτήρης Λαφιωτάκης.
You might also like