Σημαντικό, διήμερο συνέδριο για το Digital Strategy

11 & 12 Δεκεμβρίου από την eSkills  στο ΟΤΕ Academy με κορυφαίους ομιλητές.

Ένα σημαντικό συνέδριο για την αγορά της μαζικής εστίασης ξεκινάει την Τρίτη 11 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 20 και πλέον κορυφαίων ομιλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για το συνέδριο με τίτλο ‘Digital Strategy στον Κλάδο Εστίασης & Food-to-Go’ και διοργανωτή την eSkills Center by Convert Group.

 

Το συνέδριο που πραγματοποιείται στο κέντρο της OTE Academy στο Μαρούσι, Αττικής είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο στο οποίο κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της μαζικής εστίασης και του ψηφιακού μάρκετινγκ, θα παρουσιάσουν στους συνέδρους την τεχνογνωσία τους για το πως η digital στρατηγική στον κλάδο εστίασης μπορεί να δημιουργήσει κερδοφόρο ανάπτυξη στις ελληνικές επιχειρήσεις όλων των τύπων: από το ψητοπωλείο της γειτονιάς μέχρι και μια αλυσίδα που αναπτύσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μεταξύ των ομιλητών που θα παρουσιάσουν εισηγήσεις ξεχωρίζουν ο D. Games director International Operations της Domino’s στην Ευρώπη (την Τρίτη 11/12) και ο P. Webster VP Business Development της Livit Design & 1889 Fast Line Pizza (Τετάρτη 12/12).

Η ελληνική βιομηχανία θα εκπροσωπηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο από τον Κ. Αντάρα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Pizza Fan, τον Β. Γεωργάτο διευθύνοντα σύμβουλο της Γρηγόρης, Α. Ζαπανιώτη manager director της Coffee Island, Ν. Νέγκα διευθύνοντα σύμβουλο των TGI Friday’s και τον Μ. Σκαρδάση general manager International Business & Marketing των Goody’s & everest.

Την πανεπιστημιακή κοινότητα θα εκπροσωπήσει ο Γεώργιος Δουκίδης καθηγητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και διευθυντής του ELTRUN και ο Γ. Γιαγλής διευθυντής του Institute for the Future του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Δείτε το πρόγραμμα: εδώ

You might also like