Ρεβεγιόν στο Athens Marriott Hotel

Το ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel έδωσε στη δημοσιότητα  το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 2018-2019. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού (385).

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων

 Made in Athens: Την Παραμονή των Χριστουγέννων απολαύστε στο πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο Made in Athens, Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ με εορταστικές γεύσεις και μουσική από DJ.

Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 60€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση. Δωρεάν στάθμευση.

Ημέρα Χριστουγέννων

Made in Athens: Την ημέρα των Χριστουγέννων χαρείτε με την οικογένειά σας το παραδοσιακό εορταστικό brunch με μοναδικές νοστιμιές, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χαρούμενες νότες από πιάνο και τραγούδι.

Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 65€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση. Δωρεάν στάθμευση.

Το εστιατόριο Made in Athens στο Athens Marriott Hotel.

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Made in Athens:Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς απολαύστε Πρωτοχρονιάτικο δείπνο σε μπουφέ με εορταστικές γεύσεις και συνοδεία ζωντανής μουσικής από πιάνο και τραγούδι.

Τιμή μενού κατ’ άτομο 70€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση. Δωρεάν στάθμευση.

Aegean Sea Ballroom: Υποδεχθείτε το 2019, στο πλήρως ανακαινισμένο Ballroom, σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα και απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις του Πρωτοχρονιάτικου μπουφέ, συντροφιά με μουσική απόDJ.

Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 95€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση. Δωρεάν στάθμευση.

Πρωτοχρονιά

Made in Athens: Εδώ η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκινά στις 04:00 με ένα ποτήρι σαμπάνιας και στη συνέχεια ένα πλούσιο πρωτοχρονιάτικο πρωινό.

Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 40€. Δωρεάν στάθμευση

Made in Athens: Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο brunch του ξενοδοχείου σας περιμένει μια εντυπωσιακή ποικιλία από ξεχωριστά εδέσματα με μελωδική συνοδεία από πιάνο και τραγούδι.

Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 65€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση. Δωρεάν στάθμευση.

Το Aegean Sea Ballroom.

 

Ειδικό πακέτο διαμονής και ρεβεγιόν

Επιλέξτε το ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT για μια αξέχαστη εορταστική περίοδο απολαμβάνοντας μια πολυτελή διαμονή την Παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς από 140€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Η τιμή περιλαμβάνει τη διανυκτέρευση, το πρωινό και το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Made in Athens.

Για κρατήσεις στις εορταστικές εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου και του Πρωτοχρονιάτικου  ρεβεγιόν καθώς και των Brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έως και τις 17/12/2018, παρέχεται έκπτωση 10%.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 210 947 1000

You might also like