Οι γιορτές, βρίσκουν το “σπίτι” τους στο Γαριδάδικο

Το εορταστικό μενού του εστιατορίου από το Χαλάνδρι.

Το εστιατόριο Γαριδάδικο, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα αγαπητούς φίλους και επισκέπτες στον όμορφο χώρο του στο Χαλάνδρι, με γιορτινή διάθεση και ατμόσφαιρα. Ο ζεστός και λιτός του χώρος φιλοξενεί εσάς, φίλους και αγαπημένους σας, και σας προσφέρει όμορφες στιγμές συνοδεία απολαυστικών θαλασσινών γεύσεων που θα σας μαγέψουν.

 

Μένοντας πιστοί στις θαλασσινές γεύσεις, το Γαριδάδικο σας προτείνει αποκλειστικά για την περίοδο των εορτών, μοναδικά πιάτα δουλεμένα με την επιμέλεια του σεφ, φρέσκες πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και πολύ αγάπη.

 

 

Η ζεστή, μυρωδάτη σούπα μπισκ γαρίδας θα σας ανοίξει την όρεξη για να γευτείτε στη συνέχεια την Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ρόδι, καρύδι και blue cheese.

Ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα ολόφρεσκο ψητό λαβράκι με πουρέ σελινόριζας ή επιλέξτε μοναδικά θαλασσινά πιάτα από το ιδιαίτερο αλά καρτ μενού του Γαριδάδικου.

 

Εορταστικά Πιάτα 

  • Σούπα μπισκ γαρίδας με ζωμό μπισκ, φρέσκα μυρωδικά, γαρίδες.
  • Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με φρέσκα τραγανά σαλατικά, ρόδι, καρύδι, blue cheese και σάλτσα βινεγκρέτ.
  • Λαβράκι ψητό με πουρέ σελινόριζας.

Ζαλοκώστα 3, Χαλάνδρι | 21 0683 3388 | www.garidadiko.gr. Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών η κράτηση είναι προτεινόμενη.

You might also like