Νέα βραστή και καπνιστή γαλοπούλα Πασσιάς

 Σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Εφαλτήριο ανάπτυξης θα αποτελέσει για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, η στρατηγική συνεργασία της με τη γνωστή βορειοελλαδίτικη βιομηχανία αλλαντικών και κρέατος «Πασσιάς». Δύο νέοι κωδικοί προϊόντων της βιομηχανίας, φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας της Σχολής.

 

Πρόκειται για βραστή και καπνιστή γαλοπούλα «Πασσιάς», προϊόντα συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Θυμίζουμε οτι η  σχετική συμφωνία υπογράφηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 από τον πρόεδρο της Σχολής Δρα Πάνο Κανέλλη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Πασσιάς» Γιώργο Πασσιά.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, αμέσως μετά το λανσάρισμα των δύο νέων προϊόντων, “Η συνεργασία αναμένεται να διευρύνει τους ορίζοντες της έρευνας και να οδηγήσει στην εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων εξειδικευμένων στελεχών στον αγροδιατροφικό τομέα”. Η διάθεση των δύο νέων προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ πρόσφατα άρχισε και η διαφημιστική καμπάνια τους.

Τα στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετέχουν στην επιλογή, επιμόρφωση και επίβλεψη των εκτροφέων γαλόπουλων, θεσπίζοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές από την έναρξη της εκτροφής τους μέχρι την παράδοση του κρέατός τους στην «Πασσιάς». Επίσης, φροντίζουν για την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, καθώς και για την ταυτοποίηση των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγής μέσω ειδικών εργαστηριακών ελέγχων.

«Η Σχολή είναι πανελληνίως γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της. Θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των προϊόντων της “Πασσιάς”. Επιπλέον, θα βοηθήσουμε τους μαθητές και τους σπουδαστές μας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, υπενθυμίζοντας ότι στόχος του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος είναι η εκπαίδευση νέων ανθρώπων στον αγροδιατροφικό τομέα με τη χρήση ορθών πρακτικών.

You might also like