Σχεδιασμοί και βραβεύσεις στη συνέλευση του ΣΕΕΜΕ

Καλωσορίζοντας δυναμικά τη νέα χρονιά, τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού και Μαζικής Εστίασης παρευρέθησαν στη 12η Γενική Συνέλευση του  ΣΕΕΜΕ  που πραγματοποιήθηκε την στα μέσα Ιανουαρίου 2019, στα Ιωάννινα.

 

Τα μέλη του ΣΕΕΜΕ, από το σύνολο της επικράτειας, ανταποκρίθηκαν με αξιόλογη συμμετοχή στο κάλεσμα του ΔΣ, γεγονός που οδήγησε σε καρποφόρες συζητήσεις, γόνιμους προβληματισμούς και σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν στον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2018, στον προγραμματισμό της τρέχουσας χρονιάς καθώς και σε επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας που χρήζουν ανάγκη συνεργασίας και κοινής προσπάθειας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ακολούθησε η βράβευση μελών του ΣΕΕΜΕ που έχουν συμβάλει είτε με την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά τους είτε με τη σύγχρονη επιχειρηματική τους δράση συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια του κλάδου.

Ο Παναγιώτης Μωραϊτης πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ, κόβει την πίτα του Συνδέσμου στην εκδήλωση των Ιωαννίνων.

 

Βραβεύσεις

Οι Βασίλης Λάππας και Δημήτρης Λάππας, ο Φραγκίσκος  Παπαθανασίου και ο Δημοσθένης Ιωαννίδης βραβεύτηκαν  για την πολυετή και ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια

Επίσης βραβεύτηκε η εταιρεία ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGΝ, για την αξιοσημείωτη εξαγωγική της δράση. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τις καλύτερες ευχές για το 2019.

You might also like