Beverage, Food & Tourism Festival 26/27 Iανουαρίου, στο Γκάζι
Tο πρώτο φεστιβάλ για την εκπαίδευση στην εστίαση & τον τουρισμό.
Το Beverage Food & Tourism Festival είναι το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σπουδάσουν – καταρτιστούν – εξειδικευτούν στους τομείς του ποτού – καφέ (bartender – barista), της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής, του F&B Management, και σε όσους εργάζονται ήδη σε αυτούς.
Όπως ενημερώνει η διοργανώτρια εταιρεία, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ΙΕΚ και επιμορφωτικά κέντρα κορυφαίων εταιρικών brands στον επισιτισμό – τουρισμό μαζί με το εξειδικευμένο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό τους προσωπικό, γνωστούς chefs, pastry chefs, barista, bartenders, θα πραγματοποιούν live workshops και σεμινάρια δωρεάν προς το κοινό.
Οι επισκέπτες του 1ου Befoot Festival θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις σχολές μαγειρικής και τα προγράμματα κατάρτισης που παρέχουν.
Παράλληλες εκδηλώσεις, σεμινάρια, workshops
Η Pizza Fan στηρίζει το 1o Beverage, Food & Tourism Festival και θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη στις 26 & 27 Ιανουαρίου, αναζητώντας νέους συνεργάτες για να πλαισιώσει την ομάδα του Τμήματος Λειτουργίας, του Τμήματος Εκπαίδευσης και τα καταστήματα. Η εταιρεία θα δεχτεί βιογραφικά για τομείς όπως : Τμήμα Εκπαίδευσης, Κουζίνα, Call Center, Σύμβουλοι-Επιθεωρητές Λειτουργίας Καταστημάτων, Υπεύθυνοι Καταστημάτων, Διανομή, Marketing και Developers.
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει δυναμικά στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival με τις νέες ειδικότητες της στον τομέα των τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων. Ο καταξιωμένος chef Γιάννης Αποστολάκης, ανάμεσα στα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ στο Cooking Stage είναι το “Γεύση από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε πρωτότυπες συνταγές για brunch “. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 και 14:15.
H Etoile by Les Chefs συμμετέχει στο 1o Beverage, Food & Tourism Festival πραγματοποιώντας δωρεάν σεμινάρια πάνω στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και το Ποτό με βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Μεταξύ άλλων η Etoile πραγματοποιεί το Σάββατο 26/01/2019 και ώρα 11:30 – 12:15, workshop – σεμινάριο με θέμα « Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Bartending ». Παρουσιαστής του σεμιναρίου θα είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος, Head Bartender στο Roxy Bar & Bartender στο Regency Casino Mont Parnes.