Αγάπη και πάθος στα Starbucks τον Φλεβάρη

Τα καταστήματα Starbucks  καλούν τους φίλους του καφέ από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου, να απολαύσουν  με ρομαντική διάθεση τη μοναδικά ερωτεύσιμη σοκολατένια απόλαυση που προσφέρουν κι ακούει στο όνομα: Berry Hot Chocolate.

 

Το ερωτικό ταίρι ζεστής σοκολάτας με φράουλα, συναντά ένα μοναδικά ανατρεπτικό γλυκό αφρό με γεύση μούρων. Η εντυπωσιακή ροζ κορυφή του σε συνδυασμό με την  λαχταριστή πλούσια γεύση της συγκεκριμένης σοκολάτας θα σας κάνει να θέλετε την κάνετε δική σας χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Berry Hot Chocolate αποτελεί την φετινή πρόταση των Starbucks, για όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν την αγάπη αλλά και τους single που γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους” αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.  Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, όσοι παραγγείλουν την Berry Hot Chocolate, θα πάρουν άλλη μία δωρεάν για να τη μοιραστούν με το δικό τους αγαπημένο πρόσωπο.

Οι πραγματικοί εραστές του καφέ, στα Starbucks θα βρουν τα καλύτερα δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Από τις 7 Φεβρουαρίου και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, θα βρουν τη νέα συλλεκτική κάρτα Starbucks Valentines. Ένας ξεχωριστός και πρωτότυπος τρόπος να δείξουν την ανιδιοτελή αγάπη τους ή το ενδιαφέρον σε εκείνον/εκείνη που τόσο καιρό σκέφτονται.

Φυσικά, αυτήν την περίοδο, δεν θα μπορούσε να μην είναι ιδανική επιλογή δώρου, ο απόλυτος  καφές της αγάπης, Caffé Verona, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από την Βερόνα της Ιταλίας, την πόλη που γεννήθηκε η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από τον Σαίξπηρ.

Ο συγκεκριμένος καφές θα σας ταξιδέψει σε ένα υπέροχο μονοπάτι αισθήσεων με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα σοκολάτας που του προσδίδουν ο συνδυασμός ποικιλιών καφέ από την Λατινική Αμερική και την Ασία / Ειρηνικό.

You might also like