Νέες χειροποίητες πίτες από τα everest

Η εταιρεία τις προωθεί με προσφορά καφέ ή χυμό πορτοκάλι

Το άρωμα και η γεύση της αυθεντικής φέτας, του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και της αρωματικής κρέμας έρχονται τώρα στα everest σε τρεις νέες, απολαυστικές πίτες τις οποίες η εταιρεία προωθεί με μια δελεαστική προσφορά.

 

Η Χειροποίητη Τυρόπιτα ταψιού και η Χειροποίητη Σπανακόπιτα ταψιού με φέτα ΠΟΠ και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και η Αυθεντική Μπουγάτσα Κωνσταντινούπολης με κρέμα και τραγανό φύλλο αέρος, είναι σπιτικές συνταγές που φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά με τον πιο παραδοσιακό τρόπο. “Σχεδόν όπως τις φτιάχνει η μαμά!” σύμφωνα με το σχετικό Τύπου που εξέδωσε η μητρική εταιρεία Vivartia.

Η εταιρεία καλεί τους πελάτες της σε ένα κατάστημα everest, να δοκιμάσουν τώρα τις νέες χειροποίητες πίτες της και κάνει δώρο τον καφέ της επιλογής τους ή ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι εντελώς δωρεάν.


Λεπτομέρειες προσφοράς: Με την αγορά Χειροποίητης τυρόπιτας ταψιού με φέτα ΠΟΠ ή Χειροποίητης σπανακόπιτας ταψιού με φέτα ΠΟΠ ή Μπουγάτσας Κωνσταντινούπολης ή Τυρόπιτας με Philadelphia στα everest, σας κερνάμε έναν καφέ της επιλογής σας σε Single ή Regular μέγεθος (εκτός freddoccino) ή ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι σε Regular μέγεθος. Η προσφορά ισχύει ως την 8/3/2019 στα καταστήματα everest με την ειδική σήμανση, καθημερινά από τις 6 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές on line ή take away ή delivery για αγορές από τα καταστήματα εντός ΣΕΑ, αεροδρομίων και πλοίων και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή ειδικές τιμές.

You might also like