Αγίου Βαλεντίνου 2019 στο Luna Rossa

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, το εστιατόριο Ιταλικής κουζίνας Luna Rossa φιλοξενεί την αγάπη στο ζεστό του σπίτι και υποδέχεται τους πελάτες που θέλουν να  γιορτάσουν τον έρωτα.

 

Το άρωμα κλασικής κομψότητας του χώρου, η ιδιωτική του ατμόσφαιρα και οι αυθεντικές Ιταλικές προτάσεις του Σεφ, συνθέτουν στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης εμπειρίας, που θα σας βοηθήσει να αποδράσετε στη ρομαντική Ιταλία μέσα από ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Αφού σας καλωσορίζουμε με αφρώδες κρασί και ταρτάκια, στο μενού θα συναντήσετε για ορεκτικό καρπάτσιο φιλέτου με αρωματικά βότανα και προσούτο Πάρμας με βουβαλίσια μοτσαρέλα. Για πρώτο σας προτείνουμε δύο φίνα Ιταλικά πιάτα, γεμιστά σπιτικά ραβιόλι σπανάκι με βούτυρο και φασκόμηλο, και φρέσκες φετουτσίνε με λιωμένη παρμεζάνα και πιπέρι.

Συνεχίστε τη γευστική σας διαδρομή με κιλότο μόσχου και πατάτες φούρνου ή με φέτες μόσχου με προσούτο και φασκόμηλο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου σας, επιλεγμένα κρασιά από τη βραβευμένη μας κάβα, θα συνοδεύσουν αρμονικά τις γεύσεις που θα επιλέξετε. Το ταξίδι σας ολοκληρώνεται με το επετειακό μας επιδόρπιο και τη γλυκιά ανάμνηση μιας βραδιάς στην Ιταλία!

Το Μενού του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία πλήρη πρόταση από 4 πιάτα και κοστίζει 50€ το άτομο.

Σωκράτους 213, Καλλιθέα 176 74, Αθήνα/ Τ: 210 9423 777 – E: [email protected] – www.lunarossa.gr


Δείτε το μενού εδώ: LUNA ROSSA MENU_SAN_VALENTINO_2019

You might also like