Χορηγίες και πάρτι από την Pizza Fan

Έχει διοργανώσει τουλάχιστον 45.000 πάρτι τα τελευταία χρόνια

Αν υπάρχει μια εταιρεία που εδώ και χρόνια βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, τις παρέες, τους αθλητικούς συλλόγους και τα σχολεία που διοργανώνουν κάποια εκδήλωση, αυτή είναι σίγουρα η Pizza Fan.

 

Με ένα μοναδικό χορηγικό πρόγραμμα στο χώρο της εστίασης, έχει υποστηρίξει τα τελευταία 10 χρόνια εκδηλώσεις σχολείων και αθλητικών συλλόγων πανελλαδικά, προσφέροντας τις αγαπημένες σε όλους μας γεύσεις.

Παράλληλα, όταν πρόκειται για κάθε είδους πάρτι, για μικρούς ή μεγάλους, για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, η μεγάλη εμπειρία της Pizza Fan εγγυάται την επιτυχία με δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Έχοντας διοργανώσει τουλάχιστον 45.000 πάρτι τα τελευταία χρόνια διαθέτει ένα πολυδιάστατο know how, όπου με 2,5 ευρώ το άτομο και πολύ οικονομικές τιμές για παραλαβή από το κατάστημα, προσφέρει τιμές προσιτές σε όλους.

ΟΙ εκπρόσωποι  σχολείων, αθλητικών συλλόγων και οι διοργανωτές προσωπικών ή εταιρικών πάρτι, μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία καλώντας στο 18111 τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα.

You might also like