Χρυσοί Σκούφοι 2019: πρώτο και πάλι το Etrusco

Η Σπονδή, το Varoulko Seaside και το Botrini’s ακολουθούν.

Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Ο Έκτορας Μποτρίνι απολαμβάνει δύο εστιατόρια στην κορυφή των καλύτερων στη χώρα μας

 

Οι Χρυσοί Σκούφοι, διοργάνωση του περιοδικού Αθηνόραμα η οποία αφορά στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σε μια λαμπερή τελετή την οποία θα θυμούνται για καιρό οι προσκεκλημένοι όχι μόνο για τα 28 κορυφαία εστιατόρια του 2019 αλλά και για το πρωτόγνωρο dîner de gala στο οποίο δεν πρωταγωνίστησαν μόνο εξαιρετικές υψηλού επιπέδου γεύσεις του αστεράτου Ιταλού σεφ Davide Scabin, αλλά και σφυριά, νυστέρια, ψαλίδια και πιάτα από το… Διάστημα.

Το Etrusco, νίκησε και φέτος στο μεγάλο διαγωνισμό Χρυσοί Σκούφοι του Αθηνοράματος.

 

Το κερκυραϊκό της χρώμα διατήρησε η κορυφή των Χρυσών Σκούφων χάρη στην ανακήρυξη για άλλη μια χρονιά του Etrusco ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας για το 2019. Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, η Σπονδή, το Varoulko Seaside και το Botrini’s.

Σταθερή αξία το Βαρούλκο με Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Παρίκο.

 

Το Βραβείο Κοινού «by Kaiser» το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του Αθηνοράματος μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, κέρδισε το εστιατόριο Χαρούπι της Θεσσαλονίκης.

You might also like