Εκδήλωση για τη διατροφή, στον Ιανό, στις 21/2

Προσωπικότητες & επαγγελματίες συζητούν στο κεντρικό βιβλιοπωλείο

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 20:30 το αθηναϊκό βιβλιοπωλείο Ιανός παρουσιάζει αφιέρωμα με θέμα «Η Διατροφή ως Πολιτισμός». Θα συμμετάσχουν προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι επαγγελματίες της διατροφής θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Iανό (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Ποιοι συμμετέχουν στην εκδήλωση:

  • Θεοδώρα Καλογεράκου, MSc,PhDc,Lecturer Metropolitan College “Flavour, Theory and Practice”, Queen Margaret Univercity Edinburgh, BA Culinary Arts and Food Service Development programme/ AMC Metropolitan
  • Ελένη Κεφαλοπούλου, Συγγραφέας : «ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ»
  • Ελισσάβετ Κουλούρη, Betty’s Bakery ΑΡΤΟΣ
  • Κωστής Κωστάκης, Συγγραφέας: «ΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ»
  • Βικέν Μικιρδιτσιάν, Αλλαντικά MIRAN
  • Γιάννης Μπαζάκης, Οργανικό Αγρόκτημα Καλαρρύτικης Φυλής «Κονάκι ΦΑΣΟΥΛΑ»
  • Γιάννης Μπαρμπαλιάς, Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής
  • Βασίλης Μπέης, Ελαιόλαδο ΣΗΤΕΙΑΣ «ZIRO»
  •  Γιώργος Παλυβός, ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ Νεμέας
  • Δέσποινα Παπαδήμα, «ΑΓΡΟΖΥΜΗ» Ζυμαρικά- Παραδοσιακά τρόφιμα
  • Βασίλης Ράλλης, Χαλβαδοποιία « ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ»
  • Νίκος Χριστοδούλου, Παραγωγός TV MASTERCHEF
You might also like