Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια στα everest

Η πρώτη ελληνική αλυσίδα που υιοθετεί το νέο περιβαλλοντικό μέτρο

Σε μια σημαντική κίνηση μείωσης του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος προχώρησε η αλυσίδα everest, η οποία τη Δευτέρα 18/2 κατάργησε στα καταστήματά της το πλαστικό καλαμάκι, αντικαθιστώντας το με καλαμάκι βιοδιασπώμενο, φιλικό προς στο περιβάλλον.

 

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας της αλυσίδας και της δέσμευσης για διαρκή βελτίωση στους τομείς της συσκευασίας, της ανακύκλωσης και της γενικότερης περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer της εταιρeίας, δήλωσε σχετικά: “Τα everest είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα με περισσότερα από 200 σημεία πώλησης και χιλιάδες εργαζόμενους. Μια από τις βασικές μας αρχές, είναι να χρησιμοποιούμε το μέγεθος και την τεχνογνωσία μας, ώστε να συνεισφέρουμε στο κοινό καλό. Γι’ αυτό για εμάς είναι προτεραιότητα η διαρκής επένδυση στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, σε μια προσπάθεια να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να συμβάλλουμε έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος”.

 

You might also like