«Προϊόν της χρονιάς» για το 2019 το Uncle Ben’s  

Σύμφωνα με ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της IRI

Σε ‘Προϊόν της Χρονιάς’ για το 2019 αναδείχθηκε μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες της Mars Hellas στο πλαίσιο του αναγνωρισμένου θεσμού, ο οποίος επιβραβεύει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

 

Ειδικότερα, οι 5 νέες γεύσεις του ρυζιού Uncle Ben’s κέρδισαν τη διάκριση στην κατηγορία Ready to Heat Rice.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το ρύζι Uncle Bens, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, η Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Food Mars East Med, δήλωσε: «Τα προϊόντα Ready To Heat ταιριάζουν ιδανικά στον σύγχρονο τρόπο ζωής, καθώς χρειάζονται λίγα μόλις λεπτά για να ετοιμαστούν και προσφέρουν ποικιλία και γεύση, χωρίς τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή χρωστικές. Οι νέες γεύσεις (καστανό ρύζι με μεσογειακά λαχανικά, ρύζι με κινόα, ρύζι με 5 δημητριακά, ταϊλανδέζικο και σπιτικό πιλάφι) ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά! Όραμα άλλωστε της Mars και του Uncle Bens είναι να φέρουμε τους καταναλωτές στο τραπέζι του δείπνου, ώστε να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εύκολα, υγιεινά, νόστιμα και προσιτά γεύματα. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, καθώς προέρχεται από τους ίδιους καταναλωτές, που για εμάς αποτελούν προτεραιότητα σε ό,τι κάνουμε».

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς για την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και οι διακρίσεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.
Ο θεσμός διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με κύριο σκοπό να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.
Τα προϊόντα που συμμετείχαν στον φετινό θεσμό αξιολογήθηκαν αρχικά από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών. Όσα διακρίθηκαν, συμμετείχαν στην Καταναλωτική Έρευνα, που πραγματοποίησε η IRI Ελλάδας σε ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη τη χώρα.
You might also like