Gastronomads: γευστικό ‘ταξίδι’ στην Τοσκάνη
Μια περιήγηση σε μία από τις γοητευτικότερες περιοχές της Ιταλίας, με πλούσια ιστορία, μοναδική γαστρονομία και μυθικά κρασιά, την Τοσκάνη έχει σχεδιάσει το Gastronomads Club.
Ο Γκίκας Ξενάκης, ένας από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες σεφ, με θητεία σε μερικά από τα διασημότερα ελληνικά εστιατόρια και αδυναμία στην Ιταλική κουζίνα, ετοιμάζει με την ομάδα του μια συναρπαστική γευστική εμπειρία.
Ο σεφ και η ομάδα Gastronomads περιμένουν τους φίλους τους την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 21:00, στο Aleria, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο. Οι θέσεις περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στο [email protected] ή με προσωπικό μήνυμα στη facebook fanpage των Gastronomads.
Κόστος συμμετοχής: 90 ευρώ/άτομο.Το μενού περιλαμβάνει 5 πιάτα και 5 κρασιά. Κράτηση μόνο με προκαταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.