Το νέο χειμερινό μενού του Arch café eaterie

Ψηλά ο γευστικός πήχης για το all day εστιατόριο- μπαρ των βορείων προαστίων.

To Arch, το  all-day café eaterie στην καρδιά της Κηφισιάς, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα και δυνατά cocktail. Στο νέο μενού τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα εποχής, τα επιλεγμένα υλικά, συνδυάζονται δημιουργικά και συνθέτουν γευστικούς, τολμηρούς και αυθεντικούς συνδυασμούς με την υπογραφή του Σπύρου Γεωργόπουλου στην κουζίνα και του Δημήτρη Παπαϊωάννου στα cocktail.

 

Ζητήστε να δοκιμάσετε την Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας, σύγκλινο Κρήτης, σε φρεσκοψημένη τραγανή ζύμη με γέμιση από πουρέ πατάτας αρωματισμένη με φρέσκο πιπέρι και λάδι τρούφας.

Απολαύστε ένα coffee rubbed black angus burger με black Angus κιμά, πασπαλισμένο με αρωματική πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιανδρο μέσα σε αφράτο ψωμάκι με ρόκα, ντομάτα, ΒΒQ pepper sauce, crispy μπέικον και συνοδεία crinkle fries.

 

Ολοκληρώστε το γεύμα ή το δείπνο σας με ένα λαχταριστό Coconut mille feuille με πατισερί καρύδας επάνω σε crispy φύλλα σφολιάτας αρωματισμένα με πούδρα φιστικιού Αιγίνης, μαύρη ζάχαρη και σκόνη κανέλας, frozen φρούτα του δάσους και sauce από φρέσκο μύρτιλo.

Συνοδέψτε τις γεύσεις σας με τα εξαιρετικά κρασιά της λίστας μας, επιλέξτε ένα αγαπημένο σας συνοδευτικό ποτό ή δοκιμάστε ένα από τα ιδιαίτερα και μοναδικά signature cocktail.

 

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στα κοκτέιλ του Arch 

Υλοποιώντας το χαρακτήρα ενός avant garde bar, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει μια εξαιρετική λίστα αποσταγμάτων καθώς επίσης και κάποιες νέες μεθόδους όπως και μοντέρνες τεχνικές, στήσαμε ένα ευέλικτο φθινοπωρινό – χειμερινό μενού το οποίο βασίζεται σε αποστάγματα παλαίωσης και ωρίμανσης. Η επιλογή  από φρέσκες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με στοιχεία από την μεσογειακή γαστρονομία δημιούργησε μια προσέγγιση ιδιαίτερα γευστική.


Arch – café eaterie/ Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά/ Τηλέφωνο κρατήσεων 210 80 80 801

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Eίναι από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στη σκηνή των bar τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με ζωντανούς θρύλους της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής και δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί από το μυθικό El Bulli (Ισπανία), Funky Gourmet (Ελλάδα), Alinea (Σικάγο, ΗΠΑ), Le Seizena Courchevel (Γαλλία), GnH (Λονδίνο) και από πολλά ακόμα βραβευμένα restaurants.

You might also like