Megas Yeeros: 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος»

Δευτέρα 18/3, στις 9:30 π.μ. στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 παραγωγός γύρου στον κόσμο, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Το ψητοπωλείο του μέλλοντος».  Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 9:30 π.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

 

Στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων: Mega Deal από την Megas Yeeros για Επιχειρηματίες της ΕστίασηςΗ Megas Yeeros γίνεται Μέγας Χορηγός για τους πελάτες της με μια συμφωνία που θα αφήσει εποχή.

 

Κλαδική Έρευνα για Συμπεριφορά του Καταναλωτή. Η έρευνα έχει ως στόχο να παρουσιάσει την συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού αναφορικά με την σχέση ποιότητας-τιμής, το επώνυμο προϊόν καθώς και τις νέες τάσεις στη διατροφή.

 

Τεχνολογία Online Παρακολούθησης των ΠροϊόντωνΗ Megas Yeeros πρωτοπορεί και παρουσιάζει σε πανελλαδική αποκλειστικότητα την αυτόματη ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών.

 

Σύγχρονα Εργαλεία στο Ψητοπωλείο: Κόστος ή Επένδυση; Οι καινοτόμες ψηφιακές ενέργειες για ικανοποίηση των πελατών και αύξηση των πωλήσεων.


Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα παρακάτω media:

livemedia.megasyeeros.gr

facebook.megasyeeros.gr

youtube.megasyeeros.gr

You might also like