Η D.Stergiou επέλεξε λύσεις PRISMA Win- Μegasoft!

Η αλυσίδα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής βελτιώνει την οργάνωσή της

Με έξι καταστήματα λιανικής σε Χαλάνδρι, Καματερό, Άνω Λιόσια, Περιστέρι, Αχαρναί και δύο παραγωγικές μονάδες, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Στεργίου  και Διονυσία Στεργίου  επέλεξαν τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft για να οργανώσουν σωστά και να ελέγχουν καθολικά όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της επιχείρησής τους.

 

Συγκεκριμένα, στα έξι καταστήματα της αλυσίδας D.Stergiou εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win για το Retail και στα δύο πόστα (coffee corner & είδη αρτοποιίας). Οι πελάτες εξυπηρετούνται ταυτόχρονα και στα δύο σημεία πώλησης, οι αποδείξεις εκδίδονται με ταχύτητα και η ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια είναι ξεκάθαρη στους επιχειρηματίες.

Στις δύο παραγωγικές μονάδες σε Θρακομακεδόνες και Άνω Λιόσια, όπου γίνεται η παραγωγή του συνόλου των προϊόντων και από όπου διανέμονται καθημερινά τα είδη στα επιμέρους καταστήματα-πρατήρια, χρησιμοποιείται η εφαρμογή PRISMA Win Maximum σε τρεις θέσεις εργασίας. Από την εμπορική εφαρμογή παρακολουθείται όλο εμπορικό κύκλωμα (πελάτες, προμηθευτές, πρόβλεψη παραγγελιών, τιμολόγηση, στατιστικά και αναφορές κ.ά.).

Η αλυσίδα αρτοποιΐας & ζαχαροπλαστικής D.Stergiou δίνει το νόστιμο και απολαυστικό στίγμα της σε πολλές περιοχές της Αττικής έχοντας κερδίσει το μεγάλο στοίχημα…την αγάπη και τη σταθερή προτίμηση ενός εντυπωσιακά μεγάλου αριθμού καταναλωτών.

Με τις εφαρμογές PRISMA Win κέρδισε επιπλέον σε χρόνο και χρήμα αφού η αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης της Megasoft αυτοματοποίησε τις διαδικασίας και συνέβαλε στην άψογη παρακολούθηση του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου λιανικών πωλήσεων όλων των καταστημάτων και των ταμείων τους.

Παράλληλα, συνέβαλλε στον σχεδιασμό των επόμενων επιχειρηματικών βημάτων της επιχείρησης με ασφάλεια μέσω των πλούσιων στατιστικών αναφορών που προσφέρει στους επιχειρηματίες.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του ομίλου ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

You might also like