Πετρετζίκης μαγειρεύει, ΑΒ Βασιλόπουλος διανέμει

Nέα σειρά έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You’ll Love»

Η λιανεμπορική αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος λάνσαρε πριν από λίγες ημέρες μια νέα σειρά έτοιμων γευμάτων με το γενικό τίτλο «ΑΒ You’ll Love», με την υπογραφή του σεφ Άκη Πετρετζίκη.

 

Όπως αναφέρει σχετικά η εταιρεία «Για εμάς, το φαγητό αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που πηγάζει από τη χαρά μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε μια πλούσια ποικιλία έτοιμων γευμάτων, για να σας προσφέρουμε ποιοτικές, γευστικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας. Και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας τον Άκη Πετρετζίκη, τον αγαπημένο σεφ, που μας βοηθά να κάνουμε ακόμα πιο απολαυστική την επιλογή σας, με την εμπειρία και το μεράκι του για το καλό φαγητό. Τα νέα έτοιμα γεύματα ΑΒ You’ll Love με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, προετοιμάζονται καθημερινά, για να μπορείτε να απολαμβάνετε υπέροχες γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη και τα πιο ποιοτικά υλικά».

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον Άκη Πετρετζίκη, ο Βασίλης Σταύρου, Brand President AB, δήλωσε: «Με τον Άκη Πετρετζίκη, μοιραζόμαστε κοινή φιλοσοφία και αξίες. Μας συνδέει η αγάπη για το φαγητό και το κοινό μας όραμα να προσφέρουμε το καλύτερο. Μέσα από τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων AB You’ll Love, ξεκινάμε μια προσπάθεια που είμαι βέβαιος πως θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία αυτή και θα αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης και διαφοροποίησης για τα επόμενα χρόνια. Μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, ως μία ενιαία ομάδα, βάζουμε την ψυχή και το μεράκι μας, καθώς και τη γνώση μας στο τρόφιμο για να γίνουμε σημείο αναφοράς για την αγορά των έτοιμων γευμάτων στην Ελλάδα».

Ο  σεφ Άκης Πετρετζίκης δήλωσε σχετικά: «Εδώ και ένα περίπου χρόνο, σχεδιάζουμε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων AB You’ll Love, από την επιλογή των πρώτων υλών έως και τη διαδικασία παρασκευής γευμάτων, για να προσφέρουμε λαχταριστά και ποιοτικά γεύματα για όλους, για κάθε στιγμή της ημέρας. Μα πάνω από όλα για να κάνουμε ένα κοινωνικό καλό, να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του φαγητού στην ελληνική αγορά, κάτι που η χώρα μας έχει ανάγκη. Καθετί που ετοιμάσαμε για τους καταναλωτές έχει υπεραξία και μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα φθάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!».

H σειρά έτοιμων γευμάτων είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρείας αλλά και ψηφιακά.

You might also like