Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του 2019 για το περιοδικό Grill με δύο πολυσέλιδα αφιερώματα: α) για τη νέα εστιατορική Αθήνα η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί αρκετά εκατομμύρια τουριστών και β) για τον δυναμικό κλάδο της κατασκευής κι εμπορίας φούρνων και ψησταριών.
Στην κεντρική συνέντευξη του τεύχους ο επιχειρηματίας Άρης Ιωάννης Βάσος της αλυσίδας Home Burger μας εξηγεί, μεταξύ άλλων, πως αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία για να αυξήσει τις πωλήσεις των καταστημάτων του. Αλλά και ο νέος πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ Παναγιώτης Μωραΐτης μας μιλάει για την ανθεκτική και καινοτόμα ελληνική βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού για το χώρο της μαζικής εστίασης.
Περιεχόμενα του τεύχους
10 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
18 MYSTERYEAT
Diva στην Καλλιθέα & Starata στο κέντρο
20 ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
22 FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
24 TECH
Νέες τεχνολογίες & μηχανές
26 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κόντρα ΕΔΟΚ – ΣΕΒΕΚ για την πιστοποίηση του γύρου
Νέα εγκύκλιος για τη διανομή φαγητού
Νέα προϊόντα από τη Megas Yeeros
Οι νικητές της Οργανοληπτικής Αξιολόγησης 2018
40 ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Φούρνοι & Ψησταριές
Στην ‘καυτή’ καρδιά της κουζίνας ο χρόνος είναι χρήμα
Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΕΕΜΕ Παναγιώτη Μωραΐτη
Εταιρείες & προϊόντα στο χώρο του φούρνου και της ψησταριάς
52 ΑΓΟΡΑ
Goody’s και McDonalds σε επενδυτική τροχιά |
Αθήνα: Παίκτες κάθε μεγέθους & είδους εστίασης λαμβάνουν θέσεις |
Χρήστος Χριστόπουλος: συνέντευξη με το στέλεχος της εταιρείας Τσιλιλή
58 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Συζητάμε με τον Άρη Ιωάννη Βάσο της αλυσίδας Home Burger
64 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ψηφιακές πλατφόρμες παραγγελίας στην Ελλάδα και το Ιράν αλλάζουν την αγορά της εστίασης
66 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Studio Live & Γιώργος Κάνιος: Επαγγελματισμός, συνέπεια, ποιότητα σε ένα ατελιέ γραφικών τεχνών
68 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ
«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας»: Νέα προγράμματα επιδοτήσεων (και) για τη μαζική εστίαση
70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το αραβικό εστιατόριο Safir στην Καλλιθέα
73 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Με τα προϊόντα της Peter’s Food & Co
74 ΒΙΒΛΙΟ
«Ερωτικά μπαχαρικά της Πολίτικης κουζίνας»: το νέο βιβλίο από την Μαρία Εκμεκτσίογλου