Κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του Grill

The Grill Magazine #20, Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του 2019 για το περιοδικό Grill με δύο πολυσέλιδα αφιερώματα: α) για τη νέα εστιατορική Αθήνα η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί αρκετά εκατομμύρια τουριστών και β) για τον δυναμικό κλάδο της κατασκευής κι εμπορίας φούρνων και ψησταριών.

 

Στην κεντρική συνέντευξη του τεύχους ο επιχειρηματίας Άρης Ιωάννης Βάσος της αλυσίδας Home Burger μας εξηγεί, μεταξύ άλλων, πως αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία για να αυξήσει τις πωλήσεις των καταστημάτων του. Αλλά και ο  νέος πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ Παναγιώτης Μωραΐτης μας μιλάει για την ανθεκτική και καινοτόμα ελληνική βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού για το χώρο της μαζικής εστίασης.

 

Περιεχόμενα του τεύχους

10 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

18 MYSTERYEAT

Diva στην Καλλιθέα & Starata στο κέντρο

20 ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

22 FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

24 TECH

Νέες τεχνολογίες & μηχανές

26 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κόντρα ΕΔΟΚ – ΣΕΒΕΚ για την πιστοποίηση του γύρου

Νέα εγκύκλιος για τη διανομή φαγητού

Νέα προϊόντα από τη Megas Yeeros

Οι νικητές της Οργανοληπτικής Αξιολόγησης 2018

40 ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Φούρνοι & Ψησταριές

Στην ‘καυτή’ καρδιά της κουζίνας ο χρόνος είναι χρήμα

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΕΕΜΕ Παναγιώτη Μωραΐτη

Εταιρείες & προϊόντα στο χώρο του φούρνου και της ψησταριάς

52 ΑΓΟΡΑ

Goody’s και McDonalds σε επενδυτική τροχιά |

Αθήνα: Παίκτες κάθε μεγέθους & είδους εστίασης λαμβάνουν θέσεις |

Χρήστος Χριστόπουλος: συνέντευξη με το στέλεχος της εταιρείας Τσιλιλή

58 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συζητάμε με τον Άρη Ιωάννη Βάσο της αλυσίδας Home Burger

64 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ψηφιακές πλατφόρμες παραγγελίας στην Ελλάδα και το Ιράν αλλάζουν την αγορά της εστίασης

66 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Studio Live & Γιώργος Κάνιος: Επαγγελματισμός, συνέπεια, ποιότητα σε ένα  ατελιέ γραφικών τεχνών

68 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας»: Νέα προγράμματα επιδοτήσεων (και) για τη μαζική εστίαση

70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το αραβικό εστιατόριο Safir στην Καλλιθέα

73 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με τα προϊόντα της Peter’s Food & Co

74 ΒΙΒΛΙΟ

«Ερωτικά μπαχαρικά της Πολίτικης κουζίνας»: το νέο βιβλίο από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

You might also like