Συμμετοχή της InterCatering στο ετήσιο συνέδριο του EPCAS

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Εταιρειών Event Catering

Η InterCatering, η κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, εκπροσώπησε την ελληνική κουζίνα στο ετήσιο χειμερινό συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εταιρειών Event Catering (EPCAS), που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία στις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Η InterCatering, εκπροσωπώντας την ελληνική γαστρονομία ταξίδεψε στη γραφική γαλλική πόλη, συμμετέχοντας ως μέλος αλλά και πρεσβευτής της Ελλάδας στον EPCAS. Η συμμετοχή αυτή, προσφέρει στην εταιρεία μοναδική πρόσβαση σε μία πλατφόρμα επικοινωνίας με 70 διευθύνοντες συμβούλους κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών catering, που στοχεύει στην ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών για τη βελτίωση και την εξέλιξη του κλάδου της εστίασης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε μετά τη βράβευση της ελληνικής εταιρείας, “Με συνεχή ενημέρωση για τα νέα concepts και trends στην παγκόσμια αγορά, καθώς και αγάπη για την υψηλή γαστρονομία και την ελληνική κουζίνα, η InterCatering κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα για σχεδόν τρεις δεκαετίες”.

You might also like