Μάρτιος στο Chefi Boutique Restaurant με δύο ξεχωριστά μενού

Γαλλική βραδιά την Πέμπτη 21/ 3 και εορταστικό μεσημεριανό στις 25

Η άνοιξη στο Chefi έφτασε και μαζί της φέρνει δύο ξεχωριστά μενού fine dinning με την υπογραφή του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Την επιστροφή του Chefi στο fine dinning έρχονται να σηματοδοτήσουν δύο εξαιρετικά μενού, που υπόσχονται μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης για το κοινό. Το ένα την Πέμπτη, 21 Μαρτίου σε μια ‘Γαλλική Βραδιά’ και το δεύτερο την Δευτέρα το μεσημέρι, 25η Μαρτίου, με ένα Εορταστικό μενού Chefi Style.

 

Γαλλική Βραδιά- Πέμπτη 21 Μαρτίου

Καναπέ ταρτάρ καπνιστού σολομού, γλυκιά Dijon

Bouillabaisse θαλασσινών, κρουτόν με μυρωδικά Προβηγκίας

Σαλάτα Νiçoise με φρέσκο τόνο

Μοσχαράκι Βourguignon, λαχανικά, πουρέ από άσπρα φασόλια

Roquefort, αχλάδι, μαρμελάδα σύκο

Crème brûlée βανίλια, φρούτα του δάσους

40 ευρώ το άτομο 


Δευτέρα 25η  Μαρτίου- Εορταστικό μεσημεριανό μενού

Σούπα κακαβιά, μπρουσκέτα, μαριναρισμένη ντομάτα

Κριθαρότο παντζαριού, καλαμάρι σχάρας, μους ταραμά

Παραδοσιακός μπακαλιάρος, σκορδαλιά γλυκοπατάτας, αιολί σαφράν

Γαλακτομπούρεκο με πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, παγωτό φιστίκι

35 ευρώ το άτομο


210 6815774 – email: [email protected]  Πληροφορίες: http://www.chefi.gr/ 

Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι

You might also like