Μηχανή κοπής Weber από την SIVVAS στην Creta Farms

Η εταιρεία SIVVAS, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του γερμανικού οίκου κατασκευής μηχανών κοπής αλλαντικών και τυριών σε φέτες Weber παρουσιάζει τη σειρά μηχανών της εταιρείας Textor Maschinenbau.

 

Οι μηχανές TS700 είναι απλές στην χρήση και παρέχουν ευκολία στον καθαρισμό τους. Με δυνατότητα μεγάλου όγκου παραγωγής σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για παραγωγή μερίδων σταθερού βάρους σε διάφορες μορφές και σχέδια. Η μηχανή TS700 θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής με παράλληλη μείωση των απωλειών.

Για τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Creta Farms εμπιστεύθηκε τον πιστό συνεργάτη της, την Weber GmbH & Textor GmbH και την SIVVAS AE και εγκατέστησε νέα γραμμή παραγωγής συσκευασιών μπέικον με δυνατότητα κοπής έως και δύο τόνους ανά ώρα.

Η μηχανή έχει δυνατότητα κοπής με έως και 1.500 κοπές/λεπτό σε πλάτος 450mm (παράθυρο κοπής) με αυτόματη φόρτωση. Ο οίκος Weber πρωτοπόρος πάντα στον τομέα της κοπής αλλαντικών έχει καταφέρει χρόνο φόρτωσης από την μία παρτίδα στην επόμενη σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα εκτοξεύοντας έτσι την δυναμικότητα της μηχανής.


SIVVAS A.E./ Τηλ: 2310 948 851/  www.sivvas.com.gr

You might also like