Κοπή της βασιλόπιτας για τη biztec στο Matambre

Η διοίκηση και το προσωπικό της biztec παρευρέθηκαν στο αυθεντικό αργεντίνικο εστιατόριο Matambre στο Καλέτζι Μαραθώνα (Λ.Λίμνης Μαραθώνα 245) και έκοψαν τη βασιλόπιτα της εταιρείας για το έτος 2019.

 

Το Matambre είναι ένα steakhouse με αργεντίνικη κουζίνα, ενώ η 30άχρονη πείρα της οικογένειας Μυλωνά στο χώρο υπόσχεται εξαιρετικής ποιότητας κρέας, με έμφαση στο καλοψημένο μοσχαρίσιο κρέας, ενώ προτάσεις που ξεχωρίζουν είναι το matambre (ψιλοκομμένο κρέας στο φούρνο σιγοψημένο για 3-4 ώρες με συνοδεία λαχανικών), τα χειροποίητα λουκάνικα, καθώς και το κοντοσούβλι (μοσχαρίσιο στήθος με παΐδια σιγοψημένο στη σούβλα για 3-4 ώρες).

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κακαβά σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα μεταξύ διοίκησης, συνεργατών και προσωπικού της biztec, καθώς και της οικογένειας Μυλωνά με τους οποίους εξάλλου η διοίκηση της biztec συνδέεται με πολυετή φιλία και επαγγελματική συνεργασία.

 

Σύσσωμη η οικογένεια της biztec ευχαριστεί θερμά τα μέλη της που παρευρέθηκαν, καθώς και το εστιατόριο Matambre για τη φιλοξενία και τα εξαιρετικά εδέσματα που για μία ακόμη φορά άφησαν άπαντες ιδιαίτερα ικανοποιημένους και με την υπόσχεση να επιστρέψουν για να απολαύσουν ξανά τις μοναδικές του γεύσεις.

You might also like