Καφεκοπτεία Λουμίδη: προσφέρουν 5 καλάθια με νηστίσιμες λιχουδιές

Μοναδικός Διαγωνισμός στη σελίδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο Facebook

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δίνουν την ευκαιρία στον καθένα να επιλέξει νηστίσιμα εδέσματα μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων,  απολαμβάνοντας πάντα  εκλεκτό καφέ που συνδυάζει την φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα και το ξεχωριστό άρωμα.

 

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη θέτοντας υψηλά και αδιαπραγμάτευτα ποιοτικά κριτήρια συνεργάζονται και εμπιστεύονται διαχρονικούς και νεότερους Έλληνες παραγωγούς, διασφαλίζοντας στο τελικό καταναλωτή μία πλούσια γκάμα νηστίσιμων προϊόντων με υπεραξία – ιδανικά για να συνοδεύουν τον φρεσκοαλεσμένο  καφέ  τους.

Χαλβάδες ζυμωμένοι στο χέρι σε πολλές γεύσεις, ταχίνι & βούτυρα ξηρών καρπών, χειροποίητες μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, ποιοτικό μέλι,. λαχταριστά νηστίσιμα αρτοσκευάσματα (μουστοκούλουρα, κουλουράκια, μπάρες δημητριακών), παραδοσιακά λουκούμια, σοκολατένια κεράσματα και πολλά άλλα νηστίσιμα εδέσματα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις

Στο πνεύμα των ημερών, μέσω ενός ξεχωριστού διαγωνισμού στη σελίδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο Facebook κάθε εβδομάδα και συνολικά για 5 εβδομάδες θα κληρώνεται ένας τυχερός που θα κερδίσει ένα “καλάθι” από νηστίσιμες λιχουδιές και φυσικά ελληνικό φρεσκοαλεσμένο καφέ. Τα νηστίσιμα καλάθια είναι αφιερωμένα στο πιο βασικό γεύμα της ημέρας, δηλαδή το πρωινό ώστε να συνοδεύσουν τον πρώτο καφέ της ημέρας με άλλα εκλεκτά προϊόντα.

 

Ο νικητής μπορεί να κερδίσει είτε το πρώτο καλάθι με το κλασσικό παραδοσιακό Βραζιλιάνικο χαρμάνι “Ξανθός” που περιλαμβάνει φυσική μαρμελάδα φράουλα της εταιρείας Evlogia, κλασικό βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας The Nutlers, ταχίνι Twist με φουντούκι, μέλι και μαστίχα Χίου της εταιρείας Αργουδέλης και τέλος ένα μελί ρείκι της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός.

Είτε το δεύτερο καλάθι με τον εξαιρετικό αυθεντικό καφέ από 4 εκλεκτές ποικιλίες “Άρωμα” που περιλαμβάνει μαρμελάδα εσπεριδοειδών της εταιρείας Evlogia, βούτυρο κάσιους της εταιρείας The Nutlers, παραδοσιακό ξανθό ταχίνι της εταιρείας Αργουδέλης και ένα βάζο με μελί ελάτης βανίλια της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός.


Link Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/loumidiscoffeeshops/posts/10157342497521019

You might also like