Νέα σειρά, γεύσεις & επικοινωνία Φυτικών Ροφημάτων ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσιάζει τη νέα σειρά Φυτικών Ροφημάτων από θρεπτικούς καρπούς, σε πέντε γεύσεις, με λίγα λιπαρά και θερμίδες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές και με φυσική γεύση.

 

H νέα σειρά είναι ειδικά διαμορφωμένη, ώστε να ικανοποιεί τις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και περιλαμβάνει Αμύγδαλο με και χωρίς προσθήκη ζάχαρης από 100% ελληνικά αμύγδαλα, Καρύδα από φυσικό καρπό καρύδας, καθώς και δύο νέες προτάσεις, ρόφημα Φιστίκι από 100% ελληνικό φιστίκι και ρόφημα από Βρώμη & 3 Super  Σπόρους– σουσάμι, ηλιόσπορο και ελληνικό κολοκυθόσπορο, μία μοναδική καινοτομία για την ελληνική αγορά. Όλα κατάλληλα για κατανάλωση και κατά την περίοδο της νηστείας και μοναδικά απολαυστικά.

Το λανσάρισμα των δύο νέων γεύσεων, που εμπλουτίζουν τη σειρά Φυτικών Ροφημάτων ΔΕΛΤΑ, συνοδεύει μία νέα επικοινωνία, που παρουσιάζει έναν διαφορετικό τρόπο να απολαμβάνει κανείς όλα τα καλά και τη γεύση των φυσικών καρπών. Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, τα φυτικά ροφήματα δημιουργούνται με επιδεξιότητα και προσεκτικούς χειρισμούς από έναν μοναδικό barista, εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα τον θεατή, με δημιουργικό τρόπο και απολαυστικά προϊοντικά πλάνα, ως προς τον τρόπο παρασκευής τους. H καμπάνια περιλαμβάνει επίσης outdoor, καταχωρήσεις και digital επικοινωνία.

Δείτε το σποτ εδώ:

You might also like