Ξεκίνησε ο Μπαρμπαδήμος στη Σταδίου

Το νέο εντυπωσιακό σε μέγεθος αλλά και πολύ όμορφο στο σχεδιασμό κατάστημα της εταιρείας Μπαρμπαδήμος άνοιξε τις πύλες του και ήδη εξυπηρετεί το κοινό στο κέντρο της Αθήνας.

 

Πρόκειται για το νέο απόκτημα της αλυσίδας στην Σταδίου 25, επί της Πλατείας Κλαυθμώνος, το πέμπτο μετά τα καταστήματα σε Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι και Σύνταγμα ( Μητροπόλεως 12-14). Στο κατάστημα θα υπάρχει ένας ευρύς κατάλογος πιάτων με την κρεατοφαγία να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ θα προσφέρεται και σουβλάκι στο χέρι- το κατάστημα ήδη παρέχει υπηρεσία delivery.

Αυτό το διάστημα το μενού περιλαμβάνει και ‘μπακαλιαράκι αφράτο’, δηλαδή 7 κροκέτες μπακαλιάρου και γαρνιτούρα πατάτες τηγανιτές στα 6,50 ευρώ για παραλαβή από το κατάστημα (7,50 παράδοση κατ’ οίκον), πιάτο που ενδέχεται να μείνει και μετά τη Σαρακοστή.

Ο Μπαρμπαδήμος προβάλει επίσης και το πιάτο με τους κεφτέδες, δηλαδή 5 μυρωδάτοι κεφτέδες και γαρνιτούρα πατάτες τηγανιτές στα 5,90 ευρώ για παραλαβή από το κατάστημα (6,50 ευρώ για παράδοση κατ’  οίκον). Το κατάστημα θα διαθέτει προς πώληση και ιδιαίτερες, μεγάλες ζυμωτές πίτες στα 0,70 ευρώ το τεμάχιο- τις οποίες μάλιστα έχει τοποθετήσει στη βιτρίνα του!

You might also like