Ξεκίνησε το Butcher’s Burger στο Σύνταγμα

Τέταρτο κατάστημα για την αλυσίδα της οικογένειας Αλαφούζου

Μπορεί να μην έχει την άνεση του χώρου των άλλων καταστημάτων της αλυσίδας αλλά το Butcher’s Burger του Συντάγματος το οποίο ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, βρίσκεται στο πιο ‘καυτό’ σημείο της εστιατορικής Αθήνας, στην οδό Βουλής 7.

 

Βρίσκεται λίγα μέτρα από την κεντρικότερη πλατεία της χώρας, στο κέντρο ενός τουριστικού σκηνικού το οποίο αναμένεται να υποδεχτεί και φέτος εκατομμύρια επισκέπτες. Αυτό είναι άλλωστε το κοινό στο οποίο προσβλέπει ο νεαρός επιχειρηματίας Σπύρος Αλαφούζος και η οικογένειά του ο οποίος όπως υποστηρίζει έχει σκοπό να αποδείξει στους τουρίστες ότι η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικά κρέατα και μπορεί να προσφέρει στους λάτρεις της κρεατοφαγίας ένα μοναδικό μπέργκερ.

Το κατάστημα, το τέταρτο μετά τα Butcher’s Burger σε Χαλάνδρι, Περιστέρι και Κηφισιά (Κεφαλάρι) θα προσφέρει τα περισσότερα από τα πιάτα που έκαναν διάσημα τα τρία παλαιότερα ‘αδελφάκια’ του, δηλαδή μπέργκερ που παράγει η ίδια η οικογένεια (διατηρούν και κρεοπωλείο), αλλά και τις διάσημες μπριζόλες.

Οι τιμές των μπέργκερ ξεκινάνε από τα 2,90 ευρώ (Cheeseburger 100 γραμμαρίων- 3,90 ευρώ με πατάτες), οι τιμές των μπέργκερ των 200 γρ. ξεκινάνε από 5,60 ευρώ (6,60 με πατάτες) κι από εκεί και ύστερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων και συνδυασμών. Οι μπριζόλες ξεκινάνε από 12 ευρώ (σπαλομπριζόλα χοιρινή με κόκκαλο στα 650 γρ.) και φτάνουν τα 18 ευρώ (μοσχαρίσια μπριζόλα με κόκκαλο στα 700 γρ.).

Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα delivery, ενώ έξω από το Butcher’s Burger, στο πεζοδρόμιο της οδού Βουλής έχουν στηθεί τα μεγάλα ορθογώνια τραπέζια του καταστήματος.

You might also like